PDA

Zobacz pełną wersję : Fotoksiążki na gruponie

magdaityle
16-02-2012, 21:17
Czy ktoś robił fotoksiążki z grupona? Czy to nie jakaś podpucha? A może gdzie indziej znaleźliście tanie i dobre?
Na gruponie proponowane są na:
najlepszefoto.pl: 39 zł zamiast 130 zł za fotoksiążkę w formacie 30 x 20 liczącą 28 stron
foto-ksiazki.pl: 49,90 zł zamiast 120 zł: 40-stronicowa fotoksiążka w twardej oprawie – format 21x30 cm
colorland.pl: 39,90 zł zamiast 130 zł: 28-stronicowa fotoksiążka z Twoimi zdjęciami w twardej oprawie, format 30x20
Którą wybrać?

superkomornik
16-02-2012, 21:54
W najlepsze foto robiłem jeden foto album i wyszło naprawdę dobrze, realizacja iście ekspresowa :)

sote
16-02-2012, 22:48
Magda mozesz podeslac link do tej oferty najlepszefoto?

marcinc
17-02-2012, 11:05
sote
Magdzie najprawdopodobniej chodzi o tą ofertę (http://www.najlepszefoto.pl/groupon/)

sote
17-02-2012, 21:40
eeeeeeeeeee to jest druk cyfrowy a nie naswietlane na papierze foto ;)

Robson_87
15-04-2012, 12:32
foto-ksiazki.pl: 49,90 zł zamiast 120 zł: 40-stronicowa fotoksiążka w twardej oprawie – format 21x30 cm
ktos korzystal z tej oferty i moze sie podzielic opinia?

kmarekk
20-07-2012, 17:17
Znam kilku producentów fotoksiążek i ich proces technologiczny. Z trzech wymienionych wybrałbym najlepszefoto.pl - przywiązują olbrzymie znaczenie do całego cyklu produkcyjnego. Nie oszczędzają. Robią na drogim papierze kodak supra endura, prowadzą systematyczny monitoring obróbki fotograficznej, pielęgnują swoje minilaby, kupują oryginalne przekładki (a nie tańsze substytuty). Produktów dwóch pozostałych producentów nie znam więc bym nie ryzykował.

marekb
27-07-2012, 21:29
Znam kilku producentów fotoksiążek i ich proces technologiczny. Z trzech wymienionych wybrałbym najlepszefoto.pl - przywiązują olbrzymie znaczenie do całego cyklu produkcyjnego. Nie oszczędzają. Robią na drogim papierze kodak supra endura, prowadzą systematyczny monitoring obróbki fotograficznej, pielęgnują swoje minilaby, kupują oryginalne przekładki (a nie tańsze substytuty). Produktów dwóch pozostałych producentów nie znam więc bym nie ryzykował.

a skąd to wiesz...?? :) a które przekładki są oryginalne?? z czego są te przekładki?? Kodak Endura supra mimo iż jest najdroższy (tak przynajmniej rok temu było ) nie jest papierem ( moje subiektywne odczucie ) równym papierom Fuji (nie pamiętam nazwy lecz mogę się dowiedzieć ).

no dobra, mniejsza z tym. My możemy wystartować do konkursu porównawczego jako, że rozpoczęliśmy produkcję fotoalbumów na szerszą skalę (do tej pory wyłącznie dla naszych PM ) i chcielibyśmy by ktoś naprawdę obiektywny mógł porównać produkty. Tylko naprawdę ktoś obiektywny i w realu. Sądzę, jednak że dla wszystkich najlepszym okresem byłaby zima, po sezonie

Davit
29-07-2012, 09:06
colorand- wykonałem 1 fotoksiazkę, jakość dla profesjonalisty fatalna. Jako pamiatka w tej formie dla ludzi którzy nie maja porównaia będzie ok.