Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Chatka...
...,
...a w chatce pewnie cieplutko było ;).
Tego raczej nie można było powiedzieć o warunkach panujących na zewnątrz ;).
W różnych warunkach i temperaturach zdarzyło mi się robić zdjęcia, ale w -30 to był mój pierwszy raz ;).
*** Zapraszam ***
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2012/02/2c78c43e0f898d49-1.jpg
źródło (http://www.fotosik.pl)
TUTAJ WERSJA TROSZKĘ BARDZIEJ CZYTELNA (http://images10.fotosik.pl/825/a9481edbb8eb75ac.jpg)
*** Dziękuję ***[/QUOTE]
JaroPienza
15-02-2012, 22:01
aaa Twoje to ... Pyszny miodek
Sebastianito
15-02-2012, 22:06
Zdjecie bardzo fajne, nowa strona odwiedzona.
Bardzo ładny kadr.
Chciałbym zobaczyć to miejsce również w godzinach przedpołudniowych ;-)
krzysztofz24
15-02-2012, 22:14
Kaaaaawal porzadnego gorskiego widoczku:-). Szczegolnie w wersji bardziej czytelnej;-).
A czy w chatce cieplo, zapewne tak. Ale mimo mrozu o ktorym piszesz to czuc jak te gory plona za sprawa swiatelka na nie padajacego.
To swiatlo na gorach to glowny atut tej fotografi, oprocz tego ze jak juz wspomnialem to kawal porzadnego gorskiego widoku.
katatjuta
15-02-2012, 23:05
Mi to się podoba nowa stronka :P Panoramka jak najbardziej obłędna. Pozdrawiam
dominikpl72
15-02-2012, 23:14
Noooo... soczysta panoramka...
To gdzieś z okolic Popradu ustrzelone ?
wow! bardzo udana praca. Fajny kadr, super światło, a księżyc świetnie się wpisuje w całość.
...
Chciałbym zobaczyć to miejsce również w godzinach przedpołudniowych ;-)
Że tak dyplomatycznie odpowiem: godziny dosyć mocno przedpołudniowe są tutaj ;).
Jakieś kilka minut po wschodzie :).
...
To gdzieś z okolic Popradu ustrzelone ?
Można tak to określić ;). To okolice miejscowości Spišská Belá.
Pozdrawiam :).
Nikonozaur
15-02-2012, 23:25
Tak coś czułem, że to Twoja fota - pięknota. Ale to pryszcz w porównaniu ze świeżą stronką, chyba sobie oczy posmaruję Ketonalem. :D Świetna robota. (W tle Mike Oldfield?)
... :D Świetna robota. (W tle Mike Oldfield?)
Dzięki Andrzeju :). Trochę czasu mi pieronica zabrała, ale widzę, że warto było :).
Z tym tłem to racja, ale szybko będę musiał coś innego zaaplikować, bo jak mi zaaplikują to :shock:.
P.S. A z tą maścią to uważaj, bo ponoć różniste skutki uboczne posiada ;):mrgreen:.
Nikonozaur
15-02-2012, 23:44
Dzięki Andrzeju :). Trochę czasu mi pieronica zabrała, ale widzę, że warto było :).
Z tym tłem to racja, ale szybko będę musiał coś innego zaaplikować, bo jak mi zaaplikują to :shock:.
P.S. A z tą maścią to uważaj, bo ponoć różniste skutki uboczne posiada ;):mrgreen:.
Nie, muza spoko, lubię Mike'a w zasadzie od zawsze. A Ketonal to poczciwe zwierzę, właśnie pomogło mi się wyrwać z łap kilkudniowego lumbago. ;)
EDIT No tak, z muzyczką trza ostrożnie, najlepiej samemu coś nagrać. :D
ostrytux
15-02-2012, 23:55
Zima, - 30'C, Taterki i piękna panorama, no czego chcieć więcej od życia :)
krzysztofz24
16-02-2012, 23:12
Pawel wlasnie obejrzalem twoja nowa stronke. Ja wiem ze ty bardzo dobre foty robisz, wiele tych zdjec widzialem tu na forum...ale pojedynczo, a nie wszystkie naraz plus nowe, ktorych nie widzialem.
To bylo jak zderzenie z czyms pieknym. Otwieram, klikam i kopara coraz bardziej w dol:-).
P.S Taki maly OT;-).
P.S2 Masz na stronie bardzo wiele ciekawych i dobrych pionow, powinienes czesciej na forum tez jakis pionik zarzucic.
Ale pięknie zaświeciło... Oderwać oczy nie można. Mega fajna panoramka:)
jarekf34
18-02-2012, 00:30
Oj na tej czytelnej wersji to dopiero się dzieje :) Z przyjemnością obejrzałem również nową stronkę.
Miodnie jest,nie ma co ukrywać ...
Piękna panorama... chatka ładnie podkreśla monumentalną potęgę gór, rewelacyjne światło.
Pozdrawiam.