Zobacz pełną wersję : Adobe Photoshop i Premiere Elements 10 tańsze o 50%
grunia99
14-02-2012, 01:06
tylko 13 i 14.02 (https://store2.adobe.com/cfusion/store/html/index.cfm?store=OLS-PL&event=displayProduct&categoryPath=%2FApplications%2FPshopPremElements)
rychu_cmg
14-02-2012, 07:59
Można zapłacić w innej walucie niż Euro ?
Gwynbleidd
14-02-2012, 10:11
Wie ktoś może czy do obu programów są osobne klucze czy to jest pakiet instalowany jednocześnie na jeden klucz?
Chodzi mi o to, czy jak kupię to Adobe Premiere Elements 10 będę mógł odsprzedać... jest mi zupełnie zbędny.
Wie ktoś może czy do obu programów są osobne klucze czy to jest pakiet instalowany jednocześnie na jeden klucz?
Chodzi mi o to, czy jak kupię to Adobe Premiere Elements 10 będę mógł odsprzedać... jest mi zupełnie zbędny.
Wiem, że rychło w czas. Promocja się skończyła, ale może kiedyś się powtórzy i dla potomności zostanie.
Pomijając inne kwestie licencyjne (bo nie wiem, czy można sobie legalnie sprzedać część pakietu), to tak, każdy z tych programów ma osobny klucz licencyjny i można zainstalować je niezależnie.
w.
Adobe Photoshop CS5 Wersja: Uaktualnienie
Uaktualnienie programu Adobe Photoshop CS4 Extended, Photoshop CS3 Extended, lub Photoshop CS4, CS3, lub CS2
Platforma: Mac Metoda dostarczenia: Normalny czas dostawy w dniach: 2
Cena : € 172,20 tu też jest jakaś promocja (z € 215,25) .