Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Sztorm nadchodzi -[Nemeth]
Witam
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2012/02/303484e11571adaf277c89cb1eb79d60d4phecd-1.jpg
źródło (http://fc07.deviantart.net/fs70/f/2012/043/3/0/303484e11571adaf277c89cb1eb79d60-d4phecd.jpg)
Gdzieś pod Jastrzębią Górą.
pozdr.
Poza tym, że ładne foto to nic nie zwiastuje rzeczonego... Tajnos agentos z niego
Nikonozaur
12-02-2012, 20:43
Też mi się wydaje, że trochę za mało "dramaturgii" na niebie jak na tytułową zapowiedź.
Przejrzałem Twoją galerię, jest tam mnóstwo genialnych zdjęć. Jestem pod ogromnym wrażeniem. Duże wyrazy uznania.
Ale to zdjęcie w tej galerii byłoby moim zdaniem jednym ze słabszych. Podkreślam - ono nie jest słabe, jest słabsze na tle innych.
Jest jakieś smutne i za mało dramatyczne jak sugerowałby tytuł.
P.s.
Nikonozaur mnie uprzedził jeśli chodzi o ostatnią uwagę, ale to oznacza, że to nieprzypadkowe spostrzeżenie.
malasana
12-02-2012, 20:57
Ja dostrzegam dramaturgie na styku nieba z horyzontem.
Dla mnie natomiast rewelacja :) Jedno z lepszych w Twojej kolekcji
Pablo 77
12-02-2012, 22:04
Zgadzam się z tym,że niebo powinno dać mocniej o sobie znać :)
Jestem ciekaw jak by wyszło z podbitym kontrastem, clarity i w cz-b. :D
ostrytux
12-02-2012, 22:55
Bardzo dobra fotografia, sztorm budzi grozę!
Dla mnie tytuł idealnie gra z resztą, jak autor zaznaczył nadchodzi i to widać właśnie tuż nad horyzontem.
Podoba się właśnie przez to oczekiwanie i zapowiedź z oddali.
Przejrzałem Twoją galerię, jest tam mnóstwo genialnych zdjęć. Jestem pod ogromnym wrażeniem. Duże wyrazy uznania.
Ale to zdjęcie w tej galerii byłoby moim zdaniem jednym ze słabszych. Podkreślam - ono nie jest słabe, jest słabsze na tle innych.
Jest jakieś smutne i za mało dramatyczne jak sugerowałby tytuł.
(...)
Ach. Żeby każde kolejne zdjęcie było Best-of-the-best... Marzenie :)
Jestem ciekaw jak by wyszło z podbitym kontrastem, clarity i w cz-b. :D
Też jestem ciekaw :D Zapewne byłoby zuuupełnie inaczej.
Bardzo dobra fotografia, sztorm budzi grozę!
A propos grozy. Jak tam obscura? :twisted:
martinez
13-02-2012, 00:41
Maćku jest ok, poprawnie, i tyle ;) :P
Ładnie klasycznie w tym temacie.Pozdrawiam
Podoba mnie się tonacja. Kadr też nie byle jaki :)
krzysztofz24
15-02-2012, 12:12
A ja bardzo dobrze czuje ten tytulowy nadchodzacy sztorm. Zdjecie jest takie delikatne w tej tematyce, po prostu tytulowy sztorm nie jest tu podany doslownie. Ale klimacior dla mnie jest mega. Jesli kolor, to tylko taki.
Choc, bardzo jestem ciekaw mocnego BW z tej fotografi. To byloby wogole inne zdjecie pod wzgledem klimatu i inaczej by oddzialywalo...