Zobacz pełną wersję : Cena NIKON CAPTURE
Witam,
Nigdzie nie moge znalezc oficjalnej ceny na NikonCapture . Dostalem oferte w cenie 420 netto , czy mozna gdzies to kupic taniej ? prosze o linki lub info jesli ktos zna tansze zrodla
Witam,
Nigdzie nie moge znalezc oficjalnej ceny na NikonCapture . Dostalem oferte w cenie 420 netto , czy mozna gdzies to kupic taniej ? prosze o linki lub info jesli ktos zna tansze zrodla
kazdy tu chyba zna najtansze zrodla typu emule lub torrent :wink:
no chyba, ze do firmy to przepraszam za zamieszanie :P
Na www.arcis.pl mają NC za 459 brutto, czyli dużo taniej. Ale widziałem też w Cortlandzie za 679!!! A wogóle to Nikon jest podłą świną nie oferując tego programu w zestawie!!! Zdziercy! Nienasycone pijawki!
Al Bundy
14-06-2005, 16:31
Mam u siebie w firmie od ręki za 399 netto
Tez znalazlem za 399 - szukam dalej
Na angielskim ebay widziałem NC za 5 Ł, czyli ok 30 zł. http://www.ebay.pl/viItem?ItemId=7163892845. Pozdrawiam.
czyli nie wszędzie zdzierają :wink:
Valdek_Tychy
17-06-2005, 14:26
Mam do sprzedania (oryginał) jeśli Cie interesuje to puść mi na pw propozycję ile jesteś skłonny przeznaczyć i się dogadamy :)
Dzieki za info , juz jestem po zakupach
kacperek
17-06-2005, 15:20
Gbh pochwal sie gdzie i za ile kupilec? :)
Właśnie. Gdzie i za ile? :lol:
Napisz, bo też zainteresowany
Jacek
qbh coś nie chce ujawnić tej tajemnicy, a szkoda.
zamowine za 399 w AB wroclaw
Al Bundy
22-06-2005, 20:31
zamowine za 399 w AB wroclaw
netto?
oczywiscie NETTO (od paru lat operuje tylko na cennach netto i z przyzwyczajenia nie zaznaczylem ze o taka cene chodzi)