Zobacz pełną wersję : [ Pozostałe ] Projekt woda
Dobry wilczur :)
Zainspirowany fotami reklamowymi chciałem zrobić coś swojego, chociaż pomysł raczej oklepany, ale wiecie jak to jest, jak nie zrobisz to Ci spać nie da! ;)
Sklejone z około 15 klatek. Mile widziane komentarze :)
Pozdr.
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img827.imageshack.us/img827/3301/20596286.jpg)
D_Z_I_A_D_E_K
04-02-2012, 22:13
no, fajnie to wyszło.
Sie zebrał się do roboty haha :D
Całkiem spoko wyszło, pewnie sporo dłubaniny?
Sie zebrał się do roboty haha :D
Całkiem spoko wyszło, pewnie sporo dłubaniny?
Wiesz o co chodzi :P Za zimno na zewnątrz heh
Dużo maskowania i ciągle zmieniająca się koncepcja, generalnie parę dni po godzinie dłubania mniej więcej.
tbogdanowicz
05-02-2012, 09:48
Świetny kwiat Ci wyszedł.
Mi by pewnie nie starczyło cierpliwości. Podziwiam samozaparcie.
Dobra robota!
Tylko dwie maleńkie uwagi. Po co zostawiać kolor? Chodzi oczywiście o tło odbijające się w wodzie. Jakieś zbędne brązy... Oczywiście wówczas trochę inaczej wyglądałoby uzyskanie odcienia wody... No i druga sprawa to tło - jeżeli dobrze widzę, to jest jakieś drewniano domowe. Jeżeli zdjęcie jest w kolorze, to można by było także kolorowe odbicia uzyskać. No ale to jeszcze więcej roboty, z której niekoniecznie wyszłoby to, czego można oczekiwać. Łatwiej chyba usunąć resztki tych barw, które tu się pojawiły.
Dobra robota!
Tylko dwie maleńkie uwagi. Po co zostawiać kolor? Chodzi oczywiście o tło odbijające się w wodzie. Jakieś zbędne brązy... Oczywiście wówczas trochę inaczej wyglądałoby uzyskanie odcienia wody... No i druga sprawa to tło - jeżeli dobrze widzę, to jest jakieś drewniano domowe. Jeżeli zdjęcie jest w kolorze, to można by było także kolorowe odbicia uzyskać. No ale to jeszcze więcej roboty, z której niekoniecznie wyszłoby to, czego można oczekiwać. Łatwiej chyba usunąć resztki tych barw, które tu się pojawiły.
Dzięki za konkret, myślałem nad tym ale przy łączeniu warstw przestałem zwracać uwagę na brązowe odbicia i już tak zostało. Za małe tło miałem i meble się wkradły do zdjęć. Następnym razem będę musiał bardziej zadbać o szczegóły ;)
Pozdrawiam