PDA

Zobacz pełną wersję : [ Portret ] Auto

koral
30-01-2012, 01:28
Ostatnimi czasy autoportretów dużo, dam więc i swój ;) Wszystkie opinie mile widziane

https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img560.imageshack.us/img560/4357/dsc1105ud.jpg)

mOSAd
30-01-2012, 04:21
Według mnie nie będziesz obiektywna. Na forum lepiej sprzedają się autoakty (i zaraz takie głosy się odezwą pewnie)! Chociaż Novika swego czasu trochę tu namieszała... Dawaj portrety bez auto, a na siebie daj spojrzeć komuś innemu - jego oczami. ;) No chyba, że baaaaardzo chcesz doskonalić autoportrety. Ale według mnie na to jeszcze ciut za wcześnie. Z obserwacji wnoszę, że kobiety patrzą na siebie kompletnie inaczej niż osoby postronne, co bardzo utrudnia autoportretowanie i zawęża je do niewielkiego repertuaru akceptowalnych min i póz. Chociaż muszę przyznać, że powyższe zdjęcie ze stereotypami ma niewiele wspólnego i to dość odważne pierwsze autko. :D Hmmm, może zbyt pochopnie wyciągam wnioski? Już o samym zdjęciu dam się jednak wypowiedzieć innym, żeby nie zapeszać. :)

pardwadwa
30-01-2012, 21:37
Świetnie skadrowane, podoba mi się też oświetlenie. Super portrecik... Pozdrawiam :)

Pelo
30-01-2012, 22:51
az sie prosi o kwadracik - ciął bym dół bo wyglada nieproporcjonalnie do głowy - tak jak by nie twój :), a po za tym nic szczególnego nie wnosi - i bedzie gitara przynajmniej dla mnie

CathyNoo
31-01-2012, 14:46
Piękna kobieta z Ciebie Koral :) Fajne auto :D

R
31-01-2012, 14:47
czy to Twoj naturalny kolor wlosow?

koral
31-01-2012, 16:11
Piękna kobieta z Ciebie Koral :) Fajne auto :D

Dziękuję

czy to Twoj naturalny kolor wlosow?

Nie ;) ale jak tak patrzę na siebie teraz to mi się kojarzy Wielki Ptak z Ulicy Sezamkowej w wersji fiolet ;)

R
31-01-2012, 16:15
Nie ;) ale jak tak patrzę na siebie teraz to mi się kojarzy Wielki Ptak z Ulicy Sezamkowej w wersji fiolet ;)

o widzisz... trafnie podsumowany autoportret ;)

CathyNoo
31-01-2012, 16:25

Oj tam,oj tam ;) :D