PDA

Zobacz pełną wersję : Łódź - zagubiono plecak z Nikonem D7000

soc222
29-01-2012, 17:06
W sobotę 21.01.2012 z samego rana, zaginął plecak brązowy crumpler wraz z wartościowymi przedmiotami. W środku był m.in. aparat nikon D7000 numer seryjny 6096883 oraz indeks Politechniki Łódzkiej wystawiony na moje nazwisko. Uczciwego znalazce prosze o zwrot. NAGRODA!! kontakt: 517412764

TMB
29-01-2012, 17:29
Co oznacza skrot "min. D7000 oraz indeks" ?czyli bylo coś wiecej?

Może jestem upierdliwy, ale skoro wspominasz o indeksie wystawionym na Twoje nazwisko...to może było by warto je podac?

ekonet
29-01-2012, 18:50
Co oznacza skrot "min.
Nie czytasz uważnie. On nie napisał "min."

Boryszuk
29-01-2012, 18:52
Może jestem upierdliwy, ale skoro wspominasz o indeksie wystawionym na Twoje nazwisko...to może było by warto je podac?

A co to da? Ile plecakow z D7000 i indeksem znalazles w tym tygodniu? ;)

TMB
30-01-2012, 01:09
Nie czytasz uważnie. On nie napisał "min."

Zauwazyłem to, ale uznałem za literówkę

Boryszuk - pomijając ten w Łodzi ;) ?

soc222
03-02-2012, 11:08
@TMB nie napisałem "min." tak jak już słusznie ktoś zauważył. Jeśli znalazłeś plecak, zadzwoń albo napisz maila - udowodnij w jakiś sposób że wiesz co w nim jest, podaj jakąś informację, której ja nie podałem. A jeśli nie znalazłeś to nie czepiaj się moich poprawnie napisanych wyrazów, używając do tego swoich błędów :)

Post na tym forum wysłałem właściwie tylko dlatego, żeby umieścić numer seryjny aparatu gdzieś w sieci. Mam małe raczej szanse na uczciwego znalazcę. Natomiast jeśli ktoś będzie chciał ten aparat sprzedać / kupić i będzie uczciwą osobą - zawiadomi odpowiednie służby i skontaktuje się ze mną. Posiadam do niego wypisaną gwarancję ze stemplem oraz pudełka i rachunki :) Łatwo będzie udowodnić, że aparat należy do mnie, a dodatkowo znalazca dostanie jeszcze słoną nagrodę :)

Także jakbyście zwrócili uwagę na numer seryjny byłbym wdzięczny.
Jeszcze raz, Nikon D7000 Serial number 6096883

Pozdrawiam

TMB
03-02-2012, 11:10
Dla jasności - nic nie znalalazłem :]

ekonet
03-02-2012, 11:49
Łatwo będzie udowodnić, że aparat należy do mnie, a dodatkowo znalazca dostanie jeszcze słoną nagrodę :)
Myślę, że wbrew temu, co myślisz, jest tutaj całkiem sporo ludzi, którzy jeśli będą mogli, pomogą Ci bezinteresownie bez liczenia na jakąkolwiek nagrodę. Pomimo tego, że tak często pieprzymy trzy po trzy. ;)

pawelp
03-02-2012, 12:13
Myślę, że wbrew temu, co myślisz, jest tutaj całkiem sporo ludzi, którzy jeśli będą mogli, pomogą Ci bezinteresownie bez liczenia na jakąkolwiek nagrodę.

A tym bardziej za słoną nagrodę. :>

soc222
03-02-2012, 17:56
Dzięki za miłe słowa, ale znam realia. Fajnie będzie jeśli się znajdzie, jednak tak czy inaczej zamierzam niedługo odkupić sobie Nikona bo już mnie nosi w domu jak mam świadomość że nie mogę zdjęć robić. Prosiłbym was o zwrócenie szczególnej uwagi na targach foto video, jeśli tam będziecie. W Łodzi odbywać się one będą pod koniec marca. Swoją drogą serdecznie zapraszam bo to świetna foto impreza. W zeszłym roku serwis Nikona konserwował puszki za free :)