Zobacz pełną wersję : [ Reportaż ] Polska w pigułce
http://tomzych.com/pictures/forum/analog/12_01_21_hp5_034.jpg
źródło (http://tomzych.com/pictures/forum/analog/12_01_21_hp5_034.jpg)
przy większej awarii pewnie by ch 15-tu stało :)
Przystanek na Legnickiej zaraz przy placu. Jana Pawla II?
Z ta pigulka to bym nie przesadzal ;) Pigulka by byla jakbys skadrowal tylko roboli ;) Przeszkadza mi znak w PG, slabe czb. Znajac Twoje zdjecia to tu jestem na nie.
.
Przyjedź na kontrolę - to pokażemy Ci dalsza część placu JP2
Z ta pigulka to bym nie przesadzal ;)
Tak, to Maja.
Skupiłeś się Marcinie na robotnikach, a tymczasem:
- tramwaje jeżdżą stadami
- nikt się nie uśmiecha
- jest szaro, buro i ponuro. ;)
Czerń i biel firmowana przez Ilforda, nic z tym nie zrobię, ale już niedługo będzie firmowana przez Fuji. ;)
Co do robotników, to cztery godziny wcześniej było ich dwóch i jeden dłubał w spoinie pod szynami, drugi latał po fajki do kiosku. Jak wracałem do domu, to zastałem obrazek jak powyżej.
Znaku nie zauważyłem, faktycznie błąd, wystarczyło zrobić krok do przodu.
Tak, to Maja.
Skupiłeś się Marcinie na robotnikach, a tymczasem:
- tramwaje jeżdżą stadami
- nikt się nie uśmiecha
- jest szaro, buro i ponuro. ;)
;)
Czerń i biel firmowana przez Ilforda, nic z tym nie zrobię, ale już niedługo będzie firmowana przez Fuji. ;)
A to co innego ;) megaCZB! :mrgreen:
Znaku nie zauważyłem, faktycznie błąd, wystarczyło zrobić krok do przodu.
Wybaczymy :mrgreen:
przy większej awarii pewnie by ch 15-tu stało :)
...czepiasz się kolego. Na zdjęciu wyraźnie widać, jest: kierownik robót, z-ca kierownika ds. technicznych, specjalista nadzorujący prace ds. szyn, przewodniczący związku zawodowego, inspektor BHP i ten jeden, co zap...a.
Sprytnie ułapane. Podoba się.
Ja tu widzę robotę jak się patrzy - jeden robi jak się patrzy, reszta patrzy jak się robi :D
pardwadwa
27-01-2012, 17:11
Mimo wszystko razem mają coś w sobie... A jakby uciąć znak, to perspektywa by dużo straciła...
Ja tu widzę robotę jak się patrzy - jeden robi jak się patrzy, reszta patrzy jak się robi :D
Ja tego tak nie widzę, mi to raczej wygląda na konsultacje przed rozpoczęciem właściwej roboty.
Mojej estetyce część znaku nie przszkadza jak dla mnie fotka o charakterze dokumentu, reportażu.