Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Drzewko
pitbul60
23-01-2012, 20:22
Pewnie Jarek duzo lepiej to poda .
Zapraszam.
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img842.imageshack.us/img842/6136/drzewkoweb.jpg)
Pozdr Piotr.
Wszystkie uwagi mile widziane.
To mi się podoba! Wyróżnia się na pewno spośród pozostałych toskańskich :) Jeszcze gdyby PG róg przykryło też mgłą, to już totalna abstrakcja by była :)
Mz tak należało ciąć... wyszedłby toskański minimal do potęgi!
Motyw i warunki kapitalne :-) tylko jakościowo nie domaga :-)
Wspaniałe..!!! Gratulacje!!!
jest super ale górę bym wykadrował
jarekf34
23-01-2012, 23:04
Z tym cięciem zapewne lepiej by się prezentowało ale i tak jest fajnie :)
Jak by autor nie miał własnego zdania, to od rad o przycinaniu by mu się w głowie zakręciło, ostatnie Toscanskie watki obfitują w tego typu rady, jakaś plaga czy "cóś" :):):) fajna fota :)
Motorniczy
24-01-2012, 00:04
Super.
Sebastianito
24-01-2012, 00:21
Czekałem na odsłonę tego drzewka ale miałem inne wyobrażenie o nim... nie tak skonstruowanej kompozycji się spodziewałem.
Dobre, z perspektywą. :-)
krzysztofz24
24-01-2012, 11:53
Motyw i warunki kapitalne :-) tylko jakościowo nie domaga :-)
Zgodze sie z tym i od siebie dodam, ze kadr tez mi odpowiada.
RobertSoul
24-01-2012, 15:55
Hmm no niby jest ciekawy (i to dość bardzo!) motyw do zdjęcia ale.... No właśnie... wg mojego odczucia źle to danie nam podałeś na talerzu i mimo smaku jaki bije z tej fotografii to wygląd niestety nie powala... Szkoda, że nie poczekałeś na lepsze światełko bo w takim wydaniu wygląda to mdle... Może masz jeszcze odsłony z tego drzewka z odrobiną światła ??
Pozdrawiam ;)
borregaard
24-01-2012, 18:22
Fajny,klimatyczny minimal ...byłby,ale po ..cięciu...;):)
pitbul60
24-01-2012, 18:39
No niestety , to byl kadr na szybko robiony , bo czasu duzo nie bylo , zla kobieta w domu czekala:), musialem wczesnie do domu sciagnac , i tak samo Jarek , tez zaluje ze nie bylo czasu poczekac na swiatlo, a z tym jakosciowo nie domaga , to o co chodzi ?
Co do jakości to chyba zbyt duża kompresja, a i odszumianie by się przydało :-)
Jestem na nie.Szumy-tylko to widzę...takie wolę bez skazitelne.Sorry