PDA

Zobacz pełną wersję : Konkurs na najlepszą fotografię finansową

NewWeb
23-01-2012, 15:28
New Web PR zaprasza wszystkich miłośników fotografii do udziału w Konkursie na najlepsze zdjęcie finansowe (przykładowo zdjęcie z giełd papierów wartościowych, zdjęcie byków z Wall Street, zdjęcie innych miejsc i atrybutów kojarzących się z giełdą, rynkami finansowymi, walutami itd.).

Zdjęcia na konkurs w formacie JPG można zgłaszać do dnia 29 lutego 2012 roku na adres
e-mail [email protected] wraz z podaniem imienia i nazwiska oraz danych adresowych.

Do wygrania cyfrowa ramka na zdjęcie KODAK P76.

Szczegółowe zasady konkursu na www.newwebpr.pl i http://pl-pl.facebook.com/newwebpr.

jacek.gold
23-01-2012, 15:34
no nagroda zajebiaszcza :D

lechupe
23-01-2012, 15:36

no bo na giełdzie teraz bessa...

morzon
23-01-2012, 16:19

Norma w konkursach gdzie chodzi tylko i wyłącznie o zrobienie sobie bazy fot które można wykorzysać w reklamie a nagroda to jak najniższym kosztem :) jakby się dało to najchętniej uścisk dłoni proponowali, albo maila z gratulacjami. Ale wtedy nikt nic nie wyśle, więc trzeba kombinować co tu taniego, teoretycznie chwytliwego dać.

dominikpl72
23-01-2012, 16:50
Aż sobie z ciekawości przeczytałem regulamin... Kurcze - co za naciągactwo... Żenada...

Gdyby komuś przyszło do głowy wziąć udział - zacytuję tu wprost regulamin powyższego konkursu dostępny na stronie www:

2.5. Deklaracje
(...)
- autor zgadza się na wielokrotne, nieodpłatne publikowanie nagrodzonych fotografii oraz opublikowanie jego imienia, nazwiska, miejscowości zamieszkania w materiałach promocyjnych związanych z Konkursem, w magazynach o tematyce finansowej, na stronie internetowej www.newwebpr.pl a także na ich wykorzystywanie w celach promocyjnych i marketingowych Organizatora, w tym w szczególności na utrwalanie i zwielokrotnianie fotografii każdą techniką, w tym m.in. drukarską, reprograficzną, zapisu magnetycznego, cyfrową, audiowizualną, na jakichkolwiek nośnikach, bez ograniczeń, co do ilości i wielkości nakładu, a także rozpowszechnianie fotografii poprzez publiczne udostępnianie w taki sposób;
(...)
- wyraża zgodę na nieodpłatne wykorzystywanie przez Organizatorów Konkursu nadesłanych zdjęć w dowolnym czasie i formie.

pil74
23-01-2012, 23:04
To tzw darmowa siła robocza.
Po co płacić jak może uda złowić się kilku jeleni i mieć za free???

Motorniczy
24-01-2012, 00:00
To tzw darmowa siła robocza.
Po co płacić jak może uda złowić się kilku jeleni i mieć za free???

Profesjonalista powinien poleciec na Wall Street i zrobic reportaz ale Ty sie do nich nie zaliczasz .... i nie rozumiem jak mozna zbagatelizowac taka szanse na zdobycie tej wspanialej nagrody . Nie wspomne o profitach koncowych wyzej opisanych .... ;)

credka
26-01-2012, 11:17
Cena ramki nie wydaje się być adekwatna do ceny oczekiwanych zdjęć... Trochę źle to wygląda, szczególnie przy takim regulaminie, fuj!

look
26-01-2012, 15:58
ramka kodaka, zawsze o takiej marzyłem, lecę zrobić bezcieniowo 5 zeta, tylko muszę znaleźć jakiegoś finansistę który taką dużą kasą dysponuje i wyrazi zgodę na zrobienie zdjęć...

A tak na poważnie, to zapisy regulaminu wołają o pomstę do nieba (tak, tak, wiem jak się nie podoba to się nie bierze udziału itd, co faktu pomstowania mojego nie zmienia)

adalola
28-01-2012, 13:58
Może i ten konkurs słaby i robią to pod jakiś projekt zobaczymy...
tak czy inaczej to zainteresowanie wzbudził spore.
Jak mam zrobić zdjęcie jakiegoś biurowca i wysłać na taki lub inny konkurs, co zajmuje mi tyle co napisanie tego posta , to nie widzę powodu dla którego nie maiła bym tego zrobić ...

morzon
28-01-2012, 14:02
Jak mam zrobić zdjęcie jakiegoś biurowca i wysłać na taki lub inny konkurs, co zajmuje mi tyle co napisanie tego posta , to nie widzę powodu dla którego nie maiła bym tego zrobić ...

A jaki widzisz powód by to robić? Równie dobrze można napisać do paru firm czy nie chcą żeby im za free podesłać trochę zdjęć - no bo czemu nie?