Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] W drodze ...

darko
21-01-2012, 21:58
... na półwysep.
Od jakiegoś czasu była u nas bryndza z pogodą i już mnie trochę nosiło, prognoza była obiecująca więc w drogę.
Nad półwyspem ciemne chmury ale za to nad Puckiem zaczęło wyłaniać się słoneczko.
Na szczęście później było już tylko fajniej ale to w innym wątku.
Teraz znowu chmury i pada śnieg.

https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img716.imageshack.us/img716/6096/dkk9066b.jpg)

darek_d
21-01-2012, 22:23
Niestety, ale jakoś słabo to wygląda, kolor, motyw, jakość, nie podoba mi się, ale chęć do robienia zdjęć rozumiem ;)

Hoobie
21-01-2012, 23:03
Ładne trafiłeś warunki Darku, ale w powyższym kadrze brakuje mi jakiegoś zaczepienia/mocnego punktu.

harb
21-01-2012, 23:18
Ładne trafiłeś warunki Darku, ale w powyższym kadrze brakuje mi jakiegoś zaczepienia/mocnego punktu.

zgadzam się z Hubertem , natomiast nie znajduje powodu do narzekania ani na kolor uwzględniając światło jakie widzę czyli porę dnia, oraz nic złego nie widzę w jakości tej foty, nie każda musi być super kontrastowa i wyostrzona na żyletkę, nie znajduje to tutaj uzasadnienia, a nie dostrzegam ani pikseliozy ani artefaktów :)

darko
21-01-2012, 23:18
Niestety, ale jakoś słabo to wygląda, kolor, motyw, jakość, nie podoba mi się
takie Twoje prawo :)

No nie będę zaprzeczał, jakieś stado łabądków albo zagubiony kajakarz :)

Duder
21-01-2012, 23:23
Również nie rozumiem zastrzeżeń tyle, że również tych Huberta. Czy konieczna jest jakaś łódka, kołek czy cokolwiek? Dla mnie nie.

Nemeth
21-01-2012, 23:43
Miejsce jest niefotogeniczne. A Tobie udało się zrobić udane i ładne zdjęcie. Duży plus :)

darko
21-01-2012, 23:52
Miejsce jest niefotogeniczne.
oj i to bardzo :) już kilka podejść do tego miejsca robiłem jednak efekty były jedynie do skasowania

ASAHI
22-01-2012, 22:45
Nie jest źle, po prostu wyciągnąłeś z tego tyle ile sie dało.