Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Alpy...
...oddychają
zapraszam
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img851.imageshack.us/img851/3645/dsc5565km.jpg)
pozdrawiam :)
RobertSoul
18-01-2012, 21:00
Ja czuję ten oddech.... Nie będę się rozpisywał za bardzo bo nie ma nad czym, technicznie i kadrowo bardzo dobrze ;) Pozdrówki ! :)
Piękny widok w dobrym kadrze,
bardzo przyjemne zdjęcie. :)
katatjuta
18-01-2012, 21:07
Bardzo fajne. Czuję się przestrzeń. Kadrowo mi odpowiada i technika obróbki mi pasuje.
dziadzior
18-01-2012, 21:09
super światełko ! :) . Pozdrawiam
krzysztofz24
18-01-2012, 21:17
Super. Dobry kadr I bardzo mi sie podobaja kolory, przyjemne swiatlo miales. I jak napisales w tytule...tak patrze I patrze I rzeczywiscie mam wrazenie "oddychania" tych gor.
Podsumowujac, to bardzo dobra gorska fota, biore bez zastrzezen:-).
Ależ piękne miałeś widoki :-) kadr jak i obróbka mnie pasuje :-)
pitbul60
18-01-2012, 21:26
Jest pieknie ,mozna nasycic wzrok tymi szczegolami, a poogladam jeszcze troche :)
jarekf34
18-01-2012, 21:46
Piękne zdjęcie. Kadr, kolorki no i ten wodospadzik jak dobrze widzę:) Bardzo mi się podoba.
No super,ładnie się ogląda,klimacik super i ten wodospad... :)
Nikonozaur
18-01-2012, 22:05
No niestety, znów wszystko na swoim miejscu i nie ma się do czego doczepić amatorowi. W pierwszej chwili nawet nie spostrzegłem wodospadu... Jaka to ogniskowa?
Ach te Alpy ;)
Bardzo ładnie się dzieje w kadrze, do tego koloryt robi swoje... Miód malyna :D
No niestety, znów wszystko na swoim miejscu i nie ma się do czego doczepić amatorowi. W pierwszej chwili nawet nie spostrzegłem wodospadu... Jaka to ogniskowa?
90mm Andrzeju :)
Pięknie. Świetna kolorystyka i naturalnie oddany górski krajobraz. Urocze jest...
Jest na co popatrzec dluzej .
borregaard
19-01-2012, 10:15
Cieplutko,w dobrych kolorach,bez przesadnej ostrości.Jest dobrze.:)
Ładny obrazek :). Przyjemne światło i kolorystyka w dobrym kadrze zamknięte :).
No niestety, znów wszystko na swoim miejscu i nie ma się do czego doczepić amatorowi.
Jako amator zgadzam się z tym Panem
Ale bajera fotka. Według mnie mogłoby być bardziej kolorowo ale i tak mnie się podoba.
Ale bajera fotka. Według mnie mogłoby być bardziej kolorowo ale i tak mnie się podoba.
Zdecydowanie kolego masz cos z monitorem!
Piekne zdjecie Janku, naprawde piekne, kolory super, kadr taki inny a zarazem bardzo ciekawy, podoba sie bardzo....
nie ma się do czego doczepić amatorowi
Za to jest moderowi, do nieregulaminowego rozmiaru. Zrozumcie, że nie wszyscy mają 24" monitory.
Za to jest moderowi, do nieregulaminowego rozmiaru. Zrozumcie, że nie wszyscy mają 24" monitory.
Jacku naprawdę zapomniałem, serdecznie przepraszam, kilka lat wrzucało się ten rozmiar i to z przyzwyczajenia, jestem w pracy ale po powrocie do domu podeślę regulaminowy plik :)
A tego to nie rozumiem ,,, na lapku 15 cal wyswietla mi sie cale zdjecie .
Pablo 77
20-01-2012, 13:19
Przyjemny obrazek z fajną pierzynką :)
A tego to nie rozumiem ,,, na lapku 15 cal wyswietla mi sie cale zdjecie .
No patrz, a u mnie na 17" widać 2/3 :)
Plik podmieniony na regulaminowy.
No patrz, a u mnie na 17" widać 2/3 :)
Plik podmieniony na regulaminowy.
E tam Jacku :) uparłeś się na te 24mm, to standard obowiązujący w necie właśnie na monitory 15 calowe ( mało kto używa mniejszych) ale skoro ma być regulaminowo to niech będzie