Zobacz pełną wersję : drukarnia (ulotki, wizytówki, banery) szukam
Witajcie,
potrzebuję wydrukować trochę (około 10 tysięcy) ulotek, do tego wizytówki, banery itp. Dokładnie nawet jeszcze nie wiem jaki będzie pełny zakres tych potrzeb (generalnie chodzi o wizualizację dla nowo otwieranej działalności)
Mam prośbę, czy możecie polecić jakieś drukarnie które robią takie rzeczy dobrze i tanio ??(najlepiej w Krakowie lub okolicach, ale nie jest to warunek konieczny)
pozdrawiam serdecznie
Art Erie
17-01-2012, 11:17
Wizytówki robię zawsze tutaj http://allegro.pl/okazja-wizytowki-kolorowe-1000-szt-foliow-fvat-i1947311918.html
Bardzo dobra jakość; innych wydruków u nich nie robiłem.
Art Erie
17-01-2012, 12:05
:) dzięki za namiar
Gdybyś chciał skorzystać z usług tej firmy, zapytaj o czas realizacji. Czasem potrafi się przeciągnać nawet ponad dwa tygodnie, choć ostatnio zrobili mi w ciagu kilku dni. Dla mnie to nieistotne, bo zamawiam z wyprzedzeniem ;)
cena i warunki są ok, więc pewnie skorzystam. Dzięki za uprzedzenie o czasie realizacji, zamówię z wyprzedzeniem :)
stachu321
17-01-2012, 14:11
Ja polecam www.abcgraf.pl . Mają bardzo tanio, jakość bardzo dobra. Korzystam od 2009 roku regularnie. Jedyny minus, że zamówienia można składać do każdego poniedziałku danego tygodnia i czeka się do piątku za kurierem. Ale za tą cenę warto.
Stachu dzięki za namiary, dla mnie taki termin jest jak najbardziej ok :)
Malita również piękne dzięki :)
Zadzwońcie do mojego znajomego, Jarka Chyry: 602 328403 (Wrocław). Robi piękne projekty i w ogóle kompleksowe realizacje. Polecam.
de Fresz
17-01-2012, 14:37
potrzebuję wydrukować trochę (około 10 tysięcy) ulotek, do tego wizytówki, banery itp. Dokładnie nawet jeszcze nie wiem jaki będzie pełny zakres tych potrzeb (generalnie chodzi o wizualizację dla nowo otwieranej działalności)
Mam prośbę, czy możecie polecić jakieś drukarnie które robią takie rzeczy dobrze i tanio ??(najlepiej w Krakowie lub okolicach, ale nie jest to warunek konieczny)
Dobrze i tanio jakby z zasady się wyklucza ;-) I wierz mi, powinieneś szukać conajmniej 2 osobnych drukarni, jednej do offsetu, drugiej do bannerów – rzadko która ma zarówno offset jak i solwent oraz wysokie kompetencje w obu dziedzinach (nie wspominając o niskich cenach). Wizytówki też nierzadko opłaca się robić jeszcze gdzie indziej. Lub znajdź jakieś obrotne studio graficzne, które Ci to zaprojektuje, przygotuje do druku, ten podzleci swoim sprawdzonym drukarniom i będziesz miał masę problemów z głowy.
Polecam: http://smyksc.pl/.
Żona korzystała. Solidnie, przystępnie cenowo.
Ekonet, de Fresz, BOSS dzięki za informacje :)
przemyślę jeszcze sprawę tych bannerów. Rozumiem, że dobrze i tanio się wyklucza, niemniej jednak szukam kompromisu, stąd też pytanie o doświadczenia Kolegów z forum, bo budżet ograniczony.
grudzinsky
17-01-2012, 18:20
forumowy piwkoo (http://forum.nikoniarze.pl/member.php?u=10413) drukuje wizytowki i ulotki. zakladam, ze dla forumowiczow ma "lepsze" ceny ;)