Zobacz pełną wersję : Poszukiwany forumowicz z Gdańska - odbiór płyty głównej
Witam!
Sprawa jest taka, że trafiła mi się okazja na płytę w bardzo dobrej cenie, ale koleś nie chce wystawić na ebay czy allegro... w związku z tym pytanko do forumowiczów z Gdańska - czy ktoś mógłby się podjąć odebrania tego osobiście?
Miejsce podobno do ustalenia.
Gdyby ktoś był chętny proszę o kontakt na PW.
gdansk czy okolice gdanska?
Azazel85
17-01-2012, 01:01
Jeżeli sprzedający jegomość bywa we Wrzeszczu (tam pracuję) i uda się ustalić pasujący termin, to nie ma problemu.
Jak coś, uderzaj na PW.
Jeśli tylko chodzi o odbiór i wysyłkę do Ciebie to mogę pomóc. Ze sprawdzeniem będzie gorzej. Mieszkam na Zaspie, pracuję w centrum.
Ale wysyp chętnych
:D :D :D
Jarek najlepiej niech sprzedający podłączy płytę do komputera i zademonstruje, że jest sprawna.
Ps:
costi, jakby co to ja mogę odebrać na trasie od Nowego Portu do Lotniska. (http://maps.google.pl/maps?saddr=Nowy+Port,+Gda%C5%84sk&daddr=Z%C5%82ota+Karczma,+Gda%C5%84sk&hl=pl&ie=UTF8&sll=54.373246,18.528421&sspn=0.008199,0.022488&geocode=FVQXPgMdBtIcASnXOaubrgz9RjE6sLcmjhOzSA%3BF aatPQMdaqAaASknvU-WdXX9RjFqptKTuz3ypg&oq=Gda%C5%84sk+nowy&vpsrc=0&mra=ls&t=m&z=13)