Zobacz pełną wersję : [ Glamour/Beauty ] Spring 2012 [Tomasz Pluszczyk]
ThomasVoland
14-01-2012, 21:07
Normalny rozmiar po kliknięciu na miniaturę:
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img17.imageshack.us/img17/1424/dsc8787y.jpg)
ładne zdjęcie, śliczna modelka, dobrze obrobione - czyli się podoba
A tu już ładnie zbalansowany warsztat. Ładnie wypracowane zdjęcie. Ciut słabszy dół kadru, ale reszta bardzo przyjemna. Światełko, kolory, obróbka. Dobre by pokazać na co cię stać.
aikidudi
14-01-2012, 22:06
ładne światełko i obróbka.
jak zwykle fantastycznie !
Andrzej Max
14-01-2012, 22:51
Góra bardzo dobra, dół trochę słabszy. Ogólnie - miodzio.
Dlaczeeeeeeego wszyscy ostatnio robią pupy niemowlaka na twarzach modelek? Ja wiem, że większość już psychologicznie przyzwyczajona do tego i jak widzi choć cień tekstury czy skazy to jest źle?
Zdjęcie super, oświetlenie bardzo ładne, ale dla mnie skóra za idealna. :-)
Dlaczeeeeeeego wszyscy ostatnio robią pupy niemowlaka na twarzach modelek? Ja wiem, że większość już psychologicznie przyzwyczajona do tego i jak widzi choć cień tekstury czy skazy to jest źle?
Jak nie widzisz tam tekstury skóry to chyba pora żebyś nabył nowy monitor:)
Dlaczego takie? To proste - bo takie się sprzedaje.
Bdb robota - do mnie to dużo bardziej trafia niż ostatnie ze 2-3 wrzuty ;)
Jak nie widzisz tam tekstury skóry to chyba pora żebyś nabył nowy monitor:)
Dlaczego takie? To proste - bo takie się sprzedaje.
Widać, widać. Co nie zmienia faktu, że taka skóra raczej nie istnieje bez szpachelki i dużej ilości upiększaczy. :) Ew. Photoshopa. :) Chociaż ja bym mimo wszystko był za troszkę bardziej widocznymi porami na skórze. Choćby te 10% więcej opacity. :)
ThomasVoland
16-01-2012, 14:03
Nigdy nie będę obrabiał zdjęć pod kątem publikacji miniatur w internecie, więc (niestety?) wszystkie zdjęcia będą miały podobnie widoczną teksturę, która osobiście mi odpowiada, ale wiem że nie wszystkim będzie.
Amadeusz
17-01-2012, 12:25
Oczywiście świetne zdjęcie. Ale mam małe zastrzeżenie (jeśli mogę tak napisać): to "przybrudzenie" noska i równie brudny cień niedaleko tegoż nie pasuje mi do tak wymuskanego zdjęcia.
Przyjemne, ten portret dużo bardziej mi się podoba. Wszystko ze sobą gra i można na chwilę się zatrzymać by podziwiać. Nie wiem czy kolczyk jest tutaj właściwy, jeżeli go zasłonię, tworzy się taka pustka, może coś mniejszego? Nie mniej jednak bardzo dobra praca, gratuluję! ;)
Robson_87
20-01-2012, 22:59
kolczyk mi nie pasuje, wg mnie bylo by lepiej bez niego. Poza tym swietne zdjecie.
Zacne zdjęcie, fajna obróbka.
flashmen
21-01-2012, 10:05
dopracowane i mile w odbiorze!
osobiscie widzialbym je w kawdracie + wiecej dolu :)