Zobacz pełną wersję : Rescue PRO. Przywracanie zdjec.
Witam. Posiadam program Rescue PRO (pełna wersia) czy istnieje w nim możliwość przywrócenia zdjęć które zostały usunięte z karty aparatu. Bawiłem sie nim owszem przywraca ale zdjęcia z komputera, nie ma za bardzo możliwości z samej karty. Dziękuję za info. Pozdr
Przywracanie zdjęć z karty, to jego podstawowe zadanie. Rzecz jasna karta musi być w czytniku, bo wtedy system widzi taką kartę (umownie mówiąc) jak kolejny dysk.
RescuePro odzyskuje pliki nawet po formacie karty, co mu się chwali. Odzyskałem tak na przykład książkę telefoniczną z karty, jaką mam w telefonie. Z pełnym powodzeniem.
Karty z aparatu - dzięki bogu - nie musiałem jeszcze nigdy traktować żadnym 'odzyskiwaczem'.
Dziekuje i takiej właśnie odpowiedzi sie obawiałem :-(. Mnialem nadzieje ze uda mi sie to w aparacie bez wyciągania karty, dziękuje za info , pozdr
Dziekuje i takiej właśnie odpowiedzi sie obawiałem :-(. Mnialem nadzieje ze uda mi sie to w aparacie bez wyciągania karty, dziękuje za info , pozdr
A czy jest jakiś problem z wyjęciem karty z aparatu...?
A poza tym - czemu RescuePro nie miałby widzieć karty w aparacie podłączonym kablem do PC?
Problem jest w tym ze nie posiadam laptopa ani stacji, Rescue nie widzi karty ani aparatu widzi tylko dyski, napedy zainstalowane w pc.
Dziekuje za odpowiedzi sprawa sie juz wyjasnila pomogla instrukcji i zmiana opcji usb na mass storage widzi teraz jako dysk pozdrawiam.
... zgodnie z prawem Murphy'ego: jak wszystko inne zawiedzie, zapoznaj się z instrukcją...