Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Black & White...
... było w kolorze czas na b/w z lekką winietką
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://imageshack.us/photo/my-images/833/dsc6994orgnowyk1sskwadr.jpg/)
pozdrawiam :)
Ładnie, ładnie, ale bardziej w kolorkach mi się to widziało ;).
Aby wypełnić wymaganą przez górę ilość słów w komentarzu dopiszę tylko, że miłego dnia życzę :).
Boże :shock: Jak się robi TAKIE zdjęcia???
Ja tym razem wprost przeciwnie i vice versa ;) :D bardziej mi ta wersja podchodzi.
Skoro jest minimalna ilość słów w komentarzu to równiez życzę miłego dnia :)
jarekf34
11-01-2012, 12:06
Z racji tego, że coraz bardziej przekonuję się do B&W w tego typu zdjęciach dlatego ta odsłona widzi mi się również :)
No i miłego dnia :):)
Zdjęcie harba i ... badyle w wodzie na długim czasie, filtry ND, kwadrat, b&w i do tego winieta!
Świat się kończy...
:D
Bardzo ładna odsłona, Janie. Podoba mi się delikatna konwersja do BW i taki nieco pustynno-księżycowy klimat zdjęcia ;)
Tak jak tutaj bardziej podoba mi sie falochron tak w kolorze wolalem reszte;) Jest dobrze, ale nie do konca gra mi takie szaro szare BW, jednak to moze byc moja prywatna jazda....wole wiecej bieli.
katatjuta
11-01-2012, 17:01
Taki spokój w kadrze mi się podoba. Zdjęcie w bw jest naprawde dobre.
maniak666
11-01-2012, 21:51
Aby wypełnić wymaganą przez górę ilość słów w komentarzu dopiszę tylko, że miłego dnia życzę :).
Wypada mi zacytowac co czynie.
Zdjęcie harba i ... badyle w wodzie na długim czasie, filtry ND, kwadrat, b&w i do tego winieta! Świat się kończy... :D
... hi, hi, .... nowe idzie :) ... mnie akurat podoba się :)
Sowulus12
11-01-2012, 22:10
Dopieszczone, że tako powiem - pozdrowienia Janusz ;)
... hi, hi, .... nowe idzie :) ...
Romku nie daj się zwieść pozorom, to tak dla zabicia czasu i bardziej z czystej ciekawości - nie mój to styl :)
Sowulus12 - wzajemnie :)
Nikonozaur
11-01-2012, 22:37
[...] to tak dla zabicia czasu [...]
Następnym razem dla zabicia czasu wracasz autostopem :mrgreen:
A tak poważnie podobają mi się ostro zarysowane paliki na tle delikatnego tła i chropowatego dołu. Dobre BW.