Zobacz pełną wersję : Porządny serwis
Ponieważ wielu użytkowników szuka często dobrych serwisów lokalnych w swoim miejscu zamieszkania, chce wam dzisiaj polecić co prawda nie autoryzowany ale istniejący od kilkudziesięciu lat i cieszący się bardzo dobra renomą serwis naprawy sprzętu na jednej dzielnic Gdańska dzielnicy Przymorze
http://www.okserwis.com.pl/sklep/index.php?option=com_content&view=article&id=12&Itemid=2
Z serwisem miałem kontakt kilka razy, również wielu moich znajomych zawsze z pełną satysfakcją z wykonanej usługi.
Np. w dniu dzisiejszym zwróciłem się do serwisu z pytaniem telefonicznym o możliwość przyklejenia gumy do mojego Nikona D700, zaproszono mnie do serwisu i na miejscu dosłownie w kilka minut zdajsie że szef serwisu dokonał naprawy nie pobierając opłaty, z uśmiechem twierdząc iż jest to drobna sprawa.
I tak jest zawsze, fachowa miła i szybka obsługa, polecam miedzy innymi czyszczenie matrycy, robią to znakomicie :)
miron19j
10-01-2012, 20:37
i w ten sposób zdobywa się wiernych klientów.
Tylko się cieszyć, że jeszcze takie firmy są.
No tak... Ale po przyklejeniu gumy i czyszczeniu matrycy nie poznasz czy dają rade z jakimiś bardziej zaawansowanymi naprawami.
No tak... Ale po przyklejeniu gumy i czyszczeniu matrycy nie poznasz czy dają rade z jakimiś bardziej zaawansowanymi naprawami.
Naprawiałem obiektyw, mojemu koledze przy wgniecionym bagnecie niemal że odrestaurowano korpus, jest wiele przykładów , to nie jest opinia oparta na takich przesłankach o których piszesz :) oczywiście nie mogę ręczyć za całokształt, w każdym przypadku są to indywidualne uwarunkowania. Lecz poczytaj na temat napraw serwisu Nikona który jest serwisem autoryzowanym lub spróbuj się tam chociażby dodzwonić.
Tutaj piszę o tym o czym wiem i wygląda to bardzo dobrze np. wycena usterki jest za darmo, i konsultowana z klientem przed naprawą, jeżeli nie maja warunków na naprawę to mówia od razu że nie moga się jej podjać i mimo iz otworzyli sprzet i stracili trochę czasu na diagnostykę nie biora za to kasy
Lecz poczytaj na temat napraw serwisu Nikona który jest serwisem autoryzowanym lub spróbuj się tam chociażby dodzwonić.
Już miałem okazje.
Dzięki za link, właśnie wysłałem do nich maila.
Pozdrawiam
Chyba trzeba będzie ich sprawdzić, matryce mam już tak brudną że stemplowanie tego syfu zajmuje mi już jakiś czas :)
Chyba trzeba będzie ich sprawdzić, matryce mam już tak brudną że stemplowanie tego syfu zajmuje mi już jakiś czas :)
61 zł :)
61 zł :)
od syfa czy od matrycy ;)
od syfa czy od matrycy ;)
to porządny serwis już napisałem , ale jeżeli chcesz ich zasponsorować :mrgreen:
z tym czyszczeniem matrycy to jakieś jaja:)
W Bydgoszczy jest gość co czyści matrycę - ale w praktyce to najpierw czyści komorę lustra, później matówkę a na koniec dopiero matrycę - za to bierze ( bez względu na wielkość matrycy ) 70PLN:).
Najważniejsze - robi to rewelacyjnie.
we wro za samą matrycę śpiewają 80 złoty
Kurcze fajnie jeszcze jakby ktoś polecił coś na Śląsku/Zagłębiu :)
Ostatecznie wyśle się, ale wolałbym uniknąć wysyłek :/
Kuzyn z Krakowa potrzebuje oddać nikosia do czyszczenia matrycy, co polecicie godnego zaufania i sprawdzonego?
leszek225
18-01-2012, 21:56
Witam,
Z calym szacunkiem moge polecic porzadny serwis nieautoryzowany, ale godny polecenia w Poznaniu
http://www.aparaty.tradycyjne.net/serwis_foto.php?s=31
Naprawiali mi body D300s, uszkodziłem gniazdo karty CF , poprostu przez nieuwage powyginałem piny, ale na szczescie nie nastapiło zwarcie, usluga powiedziłbym expresowa dosłownie 3 dni cena umiarkowana ( nizsza niz w innych serwisach w Poznaniu ) Namiar dostałem od znajomego fotografa ktory swoj sprzet serwisuje w tym zakładzie.
Jestem zadowolony z wykonanej uslugi .
Kurcze fajnie jeszcze jakby ktoś polecił coś na Śląsku/Zagłębiu :)
Ostatecznie wyśle się, ale wolałbym uniknąć wysyłek :/
Zajrzyj do TEGO (http://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=152052) wątku. Niestety, znajdziesz tam info, gdzie raczej lepiej tego nie robić. Ale to też może Ci się przydać ;)