Zobacz pełną wersję : szybkie pytanie do znawców fejsbuka
Gdzie znajdę opcję usunięcia osób, które subskrybują mój profil. Chodzi o osoby, których nie mam w znajomych i których nie znam. Jakiś podejrzany typ obserwuje moj profil i chcę to wyłączyć. Z góry dzięki.
Boryszuk
08-01-2012, 01:13
ustawienia prywatności->ustawienia niestandardowe
A mi sie przestawil jezyk na ENglisza i kurde nawet mi z tym dobrze, ale zastanawiam sie jak to sie stalo:D Chyba,z e to zalezy od jezyka Windy jaka mam zainstalowana;)
ustawienia prywatności->ustawienia niestandardowe
No nie bardzo właśnie. Tam mam tylko 2 opcje, które zresztą były tłumaczone na język polski przez jakiegoś debila. Nie ma tam slowa o subskrypcji i nadal pokazuje mi się, że ta osoba subskrybuje mój profil.
edit:
ok, zrobiłem inaczej, zablokowałem tę osobę.
Boryszuk
08-01-2012, 01:20
no to spróbuj
ustawienia prywatności->zablokowane osoby i aplikacje->zablokuj użytkowników
zawsze możesz tak zmienić ustawienia swojego profilu żeby osoby których nie masz w znajomych nie mogły nic zobaczyć
mateo912
08-01-2012, 11:15
to ja mam inne pytanie, jak to jest z tymi fanpage i nagością na nich? Jeśli ustawie ograniczenie wiekowe 18+ i po wrzuceniu zdjęć z jakąś formą nagości nie muszę się obawiać blokady?
Kundzior
08-01-2012, 11:20
Z tą blokadą to już kwestia fantazji moderatorów FB. Z doświadczenia wiem że nawet po blokadzie wiekowej potrafią nagości, nawet te artystyczne usuwać.
mateo912
08-01-2012, 11:22
Z tą blokadą to już kwestia fantazji moderatorów FB. Z doświadczenia wiem że nawet po blokadzie wiekowej potrafią nagości, nawet te artystyczne usuwać.
blokują tylko zdjęcie czy od razu całego fanpage?
Kundzior
08-01-2012, 11:25
Mi tylko zdjęcia pousuwali, ale nie wykluczone że jeśli ktoś jest strasznie upierdliwy w swym działaniu mogą posunąć się do zablokowania całej strony. Nie grałem i ich cierpliwości :)