Zobacz pełną wersję : [ Portret ] Karolina
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img856.imageshack.us/img856/6155/7000559.jpg)
Świetna konwersja. Niby standardowy kadr, ale niesamowicie mi się to zdjęcie podoba. Bardzo zmysłowe.
świetne...!
jaki sprzęt? bo nie mogę podejrzeć...
w zasadzie exif powinien być, bo nigdy nie usuwam.... w każdym razie D700 i 85 f/1.4 @1.4
baaardzo mi się podoba
tez jestem ciekaw czym pstrykane ;)
daro1980
05-01-2012, 23:36
już parę razy wróciłem i pewnie nie raz tu zawitam .... świetne zdjęcie .... według mnie idealna GO
zlosnica
05-01-2012, 23:49
Widziałam, widziałam :) Dobre, chociaż mnie kolor urzekł bardziej :)
kolor to było w zasadzie zupełnie inne zdjęcie ;) .... pewnie też tu wrzucę .... w swoim czasie :)
dobre zdjęcie !
jaki sprzęt? bo nie mogę podejrzeć...
ale uwielbiam takie pytania :) jakby to sprzęt robił zdjęcia, a nie fotograf ;)
Amadeusz
06-01-2012, 01:20
Niestety tematem tego zdjęcia jest koronka. Zła głębia ostrości.
psychopulse
06-01-2012, 05:05
^jak wyżej.
Piękny portret, bardzo zmysłowy.
Niestety tematem tego zdjęcia jest koronka. Zła głębia ostrości.
Jak by miała wyglądać, żeby była dobra?
Amadeusz
06-01-2012, 15:27
Jak by miała wyglądać, żeby była dobra?
Przy parametrach jakie użyłeś do wykonania tego zdjęcia, głębia ostrości wyniesie ok 5 cm. Teraz od Ciebie zależy co w tej głębii ma się znaleźć. Jeśli tematem zdjęcia była koronka to super się udało. Obawiam się jednak, że wstawiając to zdjęcie do portretu miałeś inne zamiary.
Głębia ostrości ma 2cm.... niemniej nie rozwiązuje to mojego pytania.... co zrobić, żeby głębia była dobra?
Głębia ostrości ma 2cm.... niemniej nie rozwiązuje to mojego pytania.... co zrobić, żeby głębia była dobra?
Rozmyć koronkę w obróbce. :D A nie, czekaj, jest jeszcze jedna opcja - użyć szkła PC-E!
samson09
07-01-2012, 08:18
Oj fajnie to wyszło. Nic dodać nic ująć:)
Rozmyć koronkę w obróbce. :D A nie, czekaj, jest jeszcze jedna opcja - użyć szkła PC-E!
;)
dobre zdjęcie !
ale uwielbiam takie pytania :) jakby to sprzęt robił zdjęcia, a nie fotograf ;)
a co cię obchodzi o co pytam...?odkrywczy jesteś, zdjęcia robi fotograf, co za gość...! interesowało mnie szkło...
Bartek - NinoVeron
13-01-2012, 05:01
Piękny portret!!!
jestem jak najbardziej na TAK!! :)
bardzo dobre zdjęcie! pozdrawiam
Marta Baranowska
13-01-2012, 11:42
delikatny, subtelny....
doskonały