Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Ostatnie...
jarekf34
30-12-2011, 22:46
.... w tym roku :)
.... więc na jego zakończenie wstawiam kolejne z zeszłorocznej zimy i jednocześnie z mojej ulubionej miejscówki :)
Jak zawsze każdy komentarz mile widziany...
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img440.imageshack.us/img440/9256/dsc08211u.jpg)
SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU ORAZ SZAMPAŃSKIEJ ZABAWY
:):) DO BIAŁEGO RANA :):)
petelski
30-12-2011, 23:58
Nie lubię niebieskiego śniegu :) Żółtego też :) Ale za życzenia dziękuję i wzajemnie Wszystkiego dobrego :)
pozd®ówka
Bartekkw
31-12-2011, 00:36
Przyjemne zdjęcie - warunki i plener jakie lubię. Możnaby deczko światełka dodać na śniegu. Kolor w sam raz.
Wszystkiego najlepszego również ode mnie
Kolory śniegu bez zarzutu, jak i pozostałe. Bardzo udana fota.... i takich wszystkim w Nowym Roku życzę.
"Ostatnie w tym roku"
- ??? Nie za wcześnie zapadasz w sen zimowy? Przecież jeszcze Sylwester! :lol:
DO SIEGO ROKU
A ja bym śnieg jeszcze podkolorował, a co ...;).
Ma być wesoło i kolorowo na ten Nowy Rok :).
Najlepszego :).
A zdjęcie bardzo fajne :).
Kolory śniegu bez zarzutu, jak i pozostałe. Bardzo udana fota.... i takich wszystkim w Nowym Roku życzę.
dokładnie mam takie samo zdanie , kolor śniegu bywa tak rózny choć ogólnie przyjęło się iz powinnien być biały :) dodatkowo jest tutaj fajne zmierzchowe swiatło
jarekf34
02-01-2012, 17:00
Miło, że się spodobało :) Podziękował za komentarze.
Pozdrawiam.
OD strony technicznej w mojej ocenie zdjęcie jest bez zarzutu i wydaje mi się oddawać w bardzo naturalny sposób zastane warunki,. czyt. światło. Ale mam jednak ale, które dotyczy trochę nieszczęśliwego kadrowania. Niby widać zamysł objęcia całości falochronu począwszy od wodnej rynny co nie zmienia faktu, że wzrok biegnie ku prawej stronie gdzie nagle zderza się z krawędzią zdjęcia. Reasumując wszystko na duże Tak ale wyłączywszy niestety kadrowanie.