Zobacz pełną wersję : soft d50
foto-maniak
22-02-2007, 23:02
Czy jest jakis niekoniecznie oryginalny soft do nikona d 50??
Megazordon
23-02-2007, 11:27
hmm Możesz spróbować wgrać soft od drukarki. Potem przez slot na kartę pamięci wkładasz kartkę i z miejsca, gdzie jest bateria wychodzi gotowe zdjęcie. Ot takie D50 ala Polaroid.
Czy wy już macie nawalone z tymi softami ?... po co wam inny soft niżten który jest w aparacie ?, miałem d50 na orginalnym sofcie i leciał przez życie aż miło.
cyrusvirus
23-02-2007, 11:44
hmm Możesz spróbować wgrać soft od drukarki. Potem przez slot na kartę pamięci wkładasz kartkę i z miejsca, gdzie jest bateria wychodzi gotowe zdjęcie. Ot takie D50 ala Polaroid.
hahaha dobre :-D
drakenus77
23-02-2007, 22:02
## ale na co ci taki soft ? ten co jest jest zły ??? mi się podoba.. ma wszystko co musi mięć.
ps wgrywanie softa jest bezpieczne?? ?
Archangel
23-02-2007, 22:31
Drakenus
jak robisz wszystko zgodnie z instrukcja to możliwe ze bezpiecznie :D
ja tam na soft nie narzekam,a czkolwiek nie płakałbym jak by dali coś noweg :)
chociaz temat poruszany setki razy a i tak Nikon ma uzytkownikow i ich prosby w d,,,,
Wiecie co panowie, czasem mam wrażenie,że większość ludzi to nie umie czytać ze zrozumieniem...Kolega foto-maniak w swoim pytaniu :
Czy jest jakis niekoniecznie oryginalny soft do nikona d 50?? nie pytał sie czy warto wgrywać nowy(nieoficjalny) soft-pytał sie tylko czy takowy jest. Być może potem by się zapytał, czy warto ...ale to już inna historia.
Bless!
pododobno nowy soft ma w opcji nagrywanie filmów:mrgreen:
ja bym chciał taki soft, który podświetli górne LCD :mrgreen:
rav to poczekaj, zrzuce ci soft z mojego d70s, nagrasz na swój i będziesz miał podświetlenie :)