Zobacz pełną wersję : [ Portret ] Alina
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img16.imageshack.us/img16/5676/dsc5316.jpg)
czy jesteś pewien, że to tym zdjęciem chciałeś się pochwalić?
po tytule spodziewalem sie czegos innego,mlodszej dziewczyny imieniem Alina. mz tytul nie pasuje albo faktycznie linki moze nie te ;)
Nie wiedziałem że tutaj wrzucamy tylko młode atrakcyjne dziewczyny, przepraszam :)
Jak dla mnie bardziej reportaż niż portret.
barracuda
30-12-2011, 11:43
Jak dla mnie bardziej reportaż niż portret.
To znaczy, że nie znasz znaczenia słowa reportaż.
Zdjęcie faktycznie nie należy do najlepszych portretów. Dużo niepotrzebnego szumu w tym wypadku nic nie wnoszącego do zdjęcia, lewa strona przepalona.
A post kolegi Gomad jest tu co najmniej śmieszny. Po imieniu spodziewał się młodszej osoby i tytuł mu nie pasuje do zdjęcia. Żal....
Dużo niepotrzebnego szumu w tym wypadku nic nie wnoszącego do zdjęcia, lewa strona przepalona.
Szum dodałem celowo - mi akurat tutaj pasuję.
Kilka razy podchodziłem do tej foty żeby poprawnie naświetlić ale ostatecznie zostawiłem przepał - miał symbolizować młodość zostawioną z tyłu... Przekombinowane?
barracuda
30-12-2011, 13:33
No moim zdaniem przekombinowane. Przepał to przepał i jakoś nie kojarzy mi się z tym co napisałeś:) Może w wersji B&W lepiej by to wyglądało.
petelski
30-12-2011, 16:36
Jestem na nie :(
flashmen
30-12-2011, 21:31
mysle,ze w B&W i w kwadracie byloby duzo lepiej ;]
zostawiłem przepał - miał symbolizować młodość zostawioną z tyłu...
hahaha :) (przepraszam, nie mogłem się powstrzymać...)
nic nie wniosę nowego do tematu, wiele koledzy ci wyjaśnili.
A post kolegi Gomad jest tu co najmniej śmieszny. Po imieniu spodziewał się młodszej osoby i tytuł mu nie pasuje do zdjęcia. Żal....
to było moje subiektywne odczucie i nikt nie kaze sie z nim zgadzac ;)
ale moim zdaniem nawet przez szacunek do osoby starszej jakos inaczej trzeba bylo to nazwac, choc sam pomyslu na to nie mam ;)
barracuda
01-01-2012, 17:02
Dziwne masz podejście. To osoby starszej nie można nazwać po imieniu? Znam wielu ludzi w podobnym wieku, do których zwracam się po imieniu i nie uważam żeby to miało oznaczać brak szacunku wobec nich.