Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Krajobraz świetlno-drogowy
Witam
Nie wiem, czy to właściwa sekcja na zamieszczenie tego zdjęcia, ale lepszej nie znalazłem. W razie czego proszę o przeniesienie :)
To moja pierwsza próba wykonania tego typu zdjęcia, więc opinie i porady bardzo mi się przydadzą.
//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
Pozdrawiam!
MadOnion
29-12-2011, 14:08
Mnie osobiście się podoba
Niby noc ale widać jakie mamy proste drogi ; )
fotokornik
29-12-2011, 21:42
Na co Ci to niebo? Wywal wraz z całością miasta, zostaw dwie drogi, wlot wystempluj i będzie ok.
Bardzo słabo co do realizacji i tak lichego pomysłu.
Na co Ci to niebo? Wywal wraz z całością miasta, zostaw dwie drogi, wlot wystempluj i będzie ok.
Może to dobry pomysł, obcnie zdjęcie podoba mi się średnio. To była pierwsza próba tego typu zdjęcia, miejsce (i kadr) mogłem wybrać lepiej. No ale doświadczenie zerowe, więc trzeba się uczyć na błędach :) Dziękuję za radę!
Pomysł jak na początek może być ale moim zdaniem trzeba próbować dalej żeby go bardziej przyzwoicie zrealizować,
Tak jak koledzy wspomnieli kadrowanie bez góry tzn nieba mi miasta po za tym następnym razem sugeruje zrobić zdjęcie prędzej gdy będzie trochę jaśniej. Przede wszystkim szukać ciekawego kadru nie koniecznie motyw drogi nocą musi być robiony z wiaduktu/kładki. Oczywiście łatwo się piszę gorzej realizuje :)