PDA

Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Light Waves..

JaroPienza
28-12-2011, 15:00
... z pleneru z Piotrkiem (Pitbul60). Zachciało mi się po eksperymentować ;). Trochę chłodniej podane

https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img6.imageshack.us/img6/7382/dsc7987web.jpg)

Kulten
28-12-2011, 15:06
Eksperymenty są dobra bo uczą.

W przypadku tego zdjęcia to kadrowo średnio. Reszta, hmmm, można się podrapać :D.

Całokształt dość mało interesujący i na pewno nie zapadający w pamięć. I gdyby nie ta nadmierna chropowatość to zdjęcie poprawne.

Badyl81
28-12-2011, 15:08
Ładne światło, milo się na to zdjęcie patrzy. Może nie jest to Twoje najlepsze zdjęcie, ale mi się bardzo podoba.

osowiak
28-12-2011, 18:56
Ładna przestrzeń w tym zdjęciu , kolorki takie z b.póżnej jesieni , jedynie kadr lekko do poprawienia - jestem na tak .

czarny
28-12-2011, 20:59
Kolejna milionowa fotka z tego samego miejsca. Czy we Włoszech nie ma innych ciekawych miejsc do pokazania?

przemo1978
28-12-2011, 21:03
Jak na mój gust to troszkę sztucznie to wygląda.Ale cóż niektórzy takie lubią. I za kolegami powyżej kadr średni i nie powala

krzysztofz24
28-12-2011, 22:03
Mi sie podoba, bo takie troche niepoprawne;-). Lamie utarte schematy kadrowe. Najpierw klasycznie w mocnym punkcie ta grupka drzewek, mimo ze w oddali sciaga wzrok. Potem wzrok wraca na to rozswietlone zbocze w prawym rogu I znowu powraca przeskakujac po swietlnych plamach do grupy drzewek. Potem mi zahacza o dalsze plany, czyli te gorki. Ma koniec spojrzenie mi leci w lewy rog, by na chwile pograzyc sie w tym cieniu. Fajne przestrzenne zdjecie, mozma sobie polatac wzrokiem, to tu, to tam.
Pewnie nie spotka sie z powszecunum enuzjazmem, bo nie trzyma klasycznych kanonow. Ale mi sie podoba. Czyli eksperyment udany, jak dla mnie:-).

darek_d
28-12-2011, 22:23
Całkiem ciekawe, ja sobie ciachnąłem 3 cm dołu, niebo o połowę + 1 cm ;) i podoba się. Trochę cienie z prawej za smoliste i kontrastowe, natomiast lewa strona podoba się. W słonku kolor trochę do reszty nie pasuje, ale...ciekawie, ciekawie podobają mi się Twoje eksperymenty, myślę, że niedługo trafisz na to coś i nas zadziwisz.

JaroPienza
28-12-2011, 22:48
Kolejna milionowa fotka z tego samego miejsca. Czy we Włoszech nie ma innych ciekawych miejsc do pokazania?

a gdzie ty to miejsce juz widziałeś?? takich miejsc jest wiele, bo to Toskania

JaroPienza
28-12-2011, 22:49
Całkiem ciekawe, ja sobie ciachnąłem 3 cm dołu, niebo o połowę + 1 cm ;) i podoba się. Trochę cienie z prawej za smoliste i kontrastowe, natomiast lewa strona podoba się. W słonku kolor trochę do reszty nie pasuje, ale...ciekawie, ciekawie podobają mi się Twoje eksperymenty, myślę, że niedługo trafisz na to coś i nas zadziwisz.

Juz sie troche znamy ;)

Nemeth
28-12-2011, 23:43
Świetnie wyglądają te światła na polach.

JaroPienza
28-12-2011, 23:48
Świetnie wyglądają te światła na polach.

Przynajmniej jeden widzi to co ja ehhh

Klarens
29-12-2011, 16:41
Ciakwe swiatlo ...ladnie wedruje , inna odslona i to tez jest plus, podoba sie!