Zobacz pełną wersję : Wigilijne świadectwo wiary - życzenia!
To wyjątkowe życzenia. Nie będą tradycyjnym nawiązaniem do zdrowia i szczęścia, choć odrobinę też. Chciałbym żebyście w swoim życiu spotkali na swojej drodze takich przyjaciół jakich mam ja. Nic nie będzie wtedy trudne. Ani decyzje ani samo życie i jego dolegliwości. Życzę Wam abyście w święta i w całym nadchodzącym Nowym Roku byli tak szczęśliwi jakim ja dzięki Wam się stałem...
Dziękując z całego serca za dar jaki doświadczyłem, życzę Wam samych radosnych chwil w gronie najbliższych. Pamiętajcie że wszyscy jesteśmy po trosze Chrystusami a Wy daliście temu najlepszy jak dla mnie dowód.
Wszystkiego dobrego przyjaciele na te święta...
kronos28
24-12-2011, 16:15
i dla ciebie Piotrze - zdrowia i jeszcze raz zdrowia, sukcesów w życiu zawodowym i prywatnym, samych wyczesanych kadrów, od których szczęki opadają oraz samego pięknego, epickiego światła w życiu!
Wesołych Świąt :)
Zdrowia i spokoju ducha :) I aby wszelkie przeciwieństwa losu i syzyfowe głazy, stały się od dziś tylko okruszkami na wigilijnym obrusie :)
Spokojnych i wesolych swiat zycze tobie Piotrze jak i calej twojej rodzinie, oraz calej naszej braci fotograficznej, bo jak sie okazalo nie koczy sie ona na tym portalu.....to co mialem okazje zobaczyc w ostatnim czasie naprawde jest wzruszajace i jestem szczesliwy, ze moge byc tego czescia.
Zdrowych spokojnych swiat!
Piotrze, w sumie życzenia wymieniliśmy ;) ale jeszcze raz najlepszego a przede wszystkim ZDROWIA!!!!
Oczywiście do wszystkich życzenia składam! Najlepszego NIKONIARZE!!
Zdrowych, spokojnych Świąt Bożego Narodzenia spędzonych w ciepłej rodzinnej atmosferze :)
Niech Ci się darzy, Piotrze...
Życzę wszystkim zdrowia. Tylko i aż tyle.
najlepszego wszystkim a Tobie Piotrze zdrówka w szczególności
Jest taka noc,
na którą człowiek czeka i za którą tęskni
Jest taki wieczór w roku,
gdy wszyscy gromadzą się przy stole .
Jest taki wieczór,
gdy gasną spory, znika nienawiść
wieczór, gdy łamiemy opłatek, składamy życzenia
to noc wyjątkowa, jedyna, niepowtarzalna
Noc Bożego Narodzenia...
Szczęśliwych, kojących, wartych pamięci,
przeżytych w zgodzie ze światem i z sobą samym,pełnych życia i miłości Świąt Bożego Narodzenia
oraz samych
pomyślności w Nowym 2012 Roku!
Życzy Marek
krokus66
24-12-2011, 18:10
No to jeszcze raz.
Wszystkiego najlepszego Dla Ciebie Piotrze i Twoich najbliższych, spokojnych i szczęśliwych Świąt Bożego Narodzenia w gronie rodziny i przyjaciół.
Życzy
Krzysztof
piter123789
24-12-2011, 18:26
Zdrowych, radosnych, pogodnych Świąt Bożego Narodzenia spędzonych w miłej, rodzinnej atmosferze... Wesołych Świąt Piotrze oraz wszyscy Nikoniarze!!!:)
Piotrek
Zdrowia i świeżości spojrzenia
kojot3.0
24-12-2011, 18:47
Z całego serca życzę wszystkim spokojnych Świąt Bożego narodzenia, a w nowym roku zdrówka bo to najważniejsze ....
Również chciałem wszystkim złożyć najserdeczniejsze życzenia: zdrowych, spokojnych i rodzinnych świąt, oraz szczęśliwego nowego roku!
Smacznego karpia, dużo światła, siły i zdrowia! :)
MadOnion
24-12-2011, 23:19
Dołączam się do życzeń, dużo zdrowia dla wszystkich i wiary która potrafi czynić cuda.
Zdrowia
i
odrobinkę szczęścia w Nowym Roku :)
Zdrowia zdrowia i spokoju :D
Zdrowia wszystkim, reszta sama przyjdzie