Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Tesknie za pogoda
Szuflada, pogoda tragiczna, ale slyszalem, ze te wichury ida do was:D
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img4.imageshack.us/i/dsc1755j.jpg/)
Nikonozaur
13-12-2011, 19:46
Widzę, że nie tylko ja mam kryzys... ;)
A ja słyszałem, że pogoda ma być nie najgorsza w najbliższych dniach w Polsce :D
Fajna szuflada
Szuflada, pogoda tragiczna, ale slyszalem, ze te wichury ida do was:D
Możesz je sobie zatrzymać :)
Witam w klubie
Mariusz_007
13-12-2011, 20:35
Widzę, że nam grozisz ;)
RobertSoul
13-12-2011, 20:37
Witam w klubie
Też się wpisuje do klubu!
katatjuta
13-12-2011, 21:03
Pogoda pogodą ale fotka przypomina mi o tym że przecież to chyba nie aż z tak głębokiej szuflady jest. Ogólnie się podoba jak zawsze ;]
jarekf34
13-12-2011, 21:31
No u nas zamiast śniegu to leje deszcz... MASAKRA. Fotka fajna.
maniak666
13-12-2011, 22:59
Witam w klubie
Witam i ja;)
Kolorystyka jest super, kompozycyjnie nie do końca mi pasuje. Kryzys mam też :)
Pablo 77
14-12-2011, 00:41
U mnie trochę świeci,ale na niebie golizna :)
Dobre foto :)
ostrytux
14-12-2011, 02:04
Po tytule i focie widać że tęsknisz za pogodą :)
Ja tam żadnych kryzysów nie mam, walczę z otworkami i trochę w ciemni siedzę to najlepszy sposób na brak pogody :grin: :mrgreen: :mrgreen:
Ech kryzys jest, ale tworczy....
Potrzebuje pozadnego pleneru....mam nadzieje, ze niedlugo, dzis po raz kolejny trzeba bylo zrezygnowac z wyjazdu, mam nadzieje, ze za tydzien bedzie juz w gorach snieg i beda ciekawe zdjecia:D
ostrytux
14-12-2011, 02:23
Potrzebuje pozadnego pleneru....mam nadzieje, ze niedlugo, dzis po raz kolejny trzeba bylo zrezygnowac z wyjazdu, mam nadzieje, ze za tydzien bedzie juz w gorach snieg i beda ciekawe zdjecia:D
Wiem jak jest :)
Ja miałem w weekend walczyć ;) w Karkonoszach to mnie choroba zmogła niestety, w niedzielę było ciekawie ale miałem też info z pierwszej ręki że w miejscu, w które się wybierałam było hardcorowo :)
Zmrożony śnieg w który znajomy zapadał się po kolana a w niektórych zawianych miejscach po pas :D bez rakiet przeszedł jakieś 200m i miał już tyko siły na drogę powrotną!
Ech kryzys jest, ale tworczy....
Kryzys plenerów u Ciebie? niemożliwe! - może na golfa na Old Head? przecież to jak do Jeleniej Góry z Wrocławia:-)
/skończę punkciki na niebie to podeślę pogodę...grecką pogodę!/
A cóż to za "kryzysowa brygada" się tu zebrała :shock:;):).
Nie ma co się mazgaić, jeno klamoty w taśkę pakować i na plener wbijać :).
Wiem, że łatwo tak sobie gadać jak pogoda średnio sprzyjająca jest.
Ale pamiętać trzeba, że po nocy zawsze przychodzi dzień :):):).
A co do zdjęcia, to miejsce, kadr jak najbardziej ok.
Jak dla mnie to zbyt głębokie czernie po lewej stronie ;).
jacekz40
14-12-2011, 14:08
Klasyczny obrazek a co do kryzysu ja już nie pamiętam, kiedy coś godziwego fociłem, jak nie będzie zimy (a wszystko na to wskazuje) to aparat zawiśnie na kołku do wiosny :(