Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Scotlandia
Sebastianito
13-12-2011, 01:12
Z ostatniej wyprawy w gory. Mam nadzieje, ze sie podoba.
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://iv.pl/images/16696797670230427234.jpg)
ISO 200 | f11 | 1/60 sek | brak filtrow i statywu
Swietne!
Na to czekalem, na porządne zdjecia ze Szkocji!
super. aż mnie zmroziło :).
pozdr.
Pięknie komponuje się niebo z podłogą. Dobra praca.
Bardzo dobre. Niebo nie za błękitne ?
Niebo nie za błękitne ?
Trudno uwierzyc, ale na wyspach blekit nieba jest inny, spowodowane jest to chyba bliskoscia morza i oceanu;)
"Pjeknie" kocham gory, czuc przestrzen, fajnie sie plany rozkladaja.
moim skromnym zdaniem to zdjęcie jest bdb! Szczególnie podoba mi się kadr - to jak współgra podłoga z niebem, naprawdę fajnie to wygląda:)
Sebastianito
13-12-2011, 19:57
Bardzo dobre. Niebo nie za błękitne ?
Trudno uwierzyc, ale na wyspach blekit nieba jest inny, spowodowane jest to chyba bliskoscia morza i oceanu;)
Rozmawialem z moim forumowym kolega i pierwsze pytanie wlasnie bylo takie... ale Gregu wyjasnil. Tak juz na wyspach jest zwlaszcza na polnocy w mrozny dzien. nie krecilem zbyt mocno kolorow.
jarekf34
13-12-2011, 21:05
Gratki... Bardzo fajne zdjęcie :)
maniak666
13-12-2011, 23:02
Swietne. Jak to ostatnio u Ciebie. Widze ze jestes w tej grupie szczesliwcow, ktorym zmiany na dobre wyszly. W sensie "tworczym" Czekam na te symptomy u siebie...;-)
Super, wszystko gra, dla mnie niebo również takie nie nasze, ale ładne również ;)
ostrytux
14-12-2011, 01:56
No masz, mi tu przez choróbsko weekend w zaśnieżonych Karkonoszach przeszedł koło nosa a tu takie klimaty w Szkocji :)
Kolejne świetna fotografia Sebastianie!
Piękny, zimowy widok - bdb Seba :)
Sebastianito
15-12-2011, 01:39
Dziekuje wszystkim za odwiedziny i komentarze to mobilizuje...
martinez
15-12-2011, 01:56
Dziekuje wszystkim za odwiedziny i komentarze to mobilizuje...
Do dzieła Sebastianie, świetnie Ci idzie, a zmiana miejsca zamieszkania tylko służy!! :)
Sebastian moj najzdolniejszy uczen ;)
Piękny widok, świetnie to wyszło. :)