Zobacz pełną wersję : D80-sposób na Kobiety
LordRamzes
10-12-2011, 16:18
przeczytajcie ja się ubawiłem do łez :)
http://allegro.pl/nikon-d80-grip-hahnel-i1971083779.html
krzysiekn
10-12-2011, 18:18
przynajmniej konkretny opis sprzętu.nie wiem,co sprzedający wąchał albo łykał,ale też bym tego spróbował.
tak się zastanawiam, czy te d80 się tak kiepsko sprzedają, że ludziska się posuwają do takiej "kreatywności", czy rzeczywiście jakieś "grzybki" w zupie zaszkodziły (albo inne zielsko)
Z takim przebiegiem to musiał albo porządnie zejść z ceny albo po prostu wsadzić taki opis.
Boryszuk
10-12-2011, 19:45
tak się zastanawiam, czy te d80 się tak kiepsko sprzedają, że ludziska się posuwają do takiej "kreatywności", czy rzeczywiście jakieś "grzybki" w zupie zaszkodziły (albo inne zielsko)
Z takim przebiegiem to musiał albo porządnie zejść z ceny albo po prostu wsadzić taki opis.
Albo miał pomysł na darmową reklamę. Ten wątek odwiedziło już 111 osób.
jackrabbit
10-12-2011, 21:01
kiedys sprzedawalem starego mercedesa beczke (w123), to byly czasy studenckie, jako ze mielismy fantazje to namalowalismy na masce ladne logo playboya i jezdzilismy tak po europie, gdy wystawilem go na allegro to w tytule wpisalem "mercedes w123 playboy edyszyn", chyba juz pierwszego dnia mialem tysiace odwiedzin i 1 miejsce na google.pl na fraze "mercedes playboy". a najsmieszniejszy byl koles ktory kupil to auto dla zony, przyjechal i pytal jak najlepiej ta naklejke sciagnac, zalamal rece jak mu powiedzialem ze to malunek jest :)
To nowy sposób na reklamę ;-), może zgłosimy go do Nikona?