Zobacz pełną wersję : [ Reportaż ] odpocznijmy kochanie
cyrusvirus
21-02-2007, 02:08
zastanawiałem sie gdzie dać, ale w końcu ma przedstawiać ludzi ;)
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img145.imageshack.us/img145/3287/dsc1730crophn2.jpg)
Karl Johansson
21-02-2007, 02:10
strasznie sympatycznie się ogląda, choć, mimo obecności tej parki, wsadzenie tego do kat. "Ludzie" jest lekko, wg mnie, naciągane :]
strasznie sympatycznie się ogląda, choć, mimo obecności tej parki, wsadzenie tego do kat. "Ludzie" jest lekko, wg mnie, naciągane :]
To może do kategorii "Rowery"...?
danz1ger
21-02-2007, 02:23
być może zrobiłbym to zdjęcie podobnie, ale kiedy patrzę na twoje, dochodzę do wniosku, że należałoby użyć obiektyw szerokokątny i podejść bliżej , żeby ten pan i kochanie stali się pierwszym planem a w tle bylaby cała reszta. hough!
Megazordon
21-02-2007, 02:39
Nie ważne, jaka kategoria (chociaż ja bym dał do Krajobrazu), ważne że ładne zdjęcie i przede wszystkim dobrze skomponowane.
cyrusvirus
21-02-2007, 02:59
Nie ważne, jaka kategoria (chociaż ja bym dał do Krajobrazu), ważne że ładne zdjęcie i przede wszystkim dobrze skomponowane.
uuuff.... dzieki :)
Madziulek
21-02-2007, 10:52
Bardzo ciekawe , jak namalowane....im dłużej patrze tym bardziej lubię :-)
Mnie się również bardzo podoba
december
21-02-2007, 11:43
Dokładnie tak!!! Bardzo ładna kompozycja
Dobre zdjęcie. Tytuł też dobry, i kategoria, imho tak samo :)
DonMaliniacco
21-02-2007, 20:01
Swietne zdjecie Piotrze, choc nie powiem... ta parka wprowadza w mojej glowie pewien niepokoj ;)
cyrusvirus
21-02-2007, 23:29
Swietne zdjecie Piotrze, choc nie powiem... ta parka wprowadza w mojej glowie pewien niepokoj ;)
wedlug moich obserwacji mozesz byc spokojny ;) hehe dzieki :)
Faktycznie, bardziej do aktu - z uwagi na te wielkie zielone plecy i pośladki w tle...