Zobacz pełną wersję : TAMRON - Gwarancja 5 lat !!!
grzegorzdz72
02-12-2011, 23:18
Witam
Co sądzicie o nowym pomyśle Tamrona, tj. 5 letniej gwarancji !!!
Wygląda ciekawie, sam zastanawiam się teraz nad szkłem 17-50 f/2.8
heh ....Sigma straciła teraz jeden ze swoich atutów (kilkuletnią gwarancję)
link:
http://www.tamron.pl/?/content/czytaj/gwarancja
pozdrawiam
oooo!!!
A masz jakieś szczegóły??
grzegorzdz72
02-12-2011, 23:54
oooo!!!
A masz jakieś szczegóły??
przecież podałem linka
Ooooo!!!
Gdzie ten link. Znaleźć nie mogę.
5-letnia gwarancja tamrona jest nic nie warta - to o tym sadze...
grzegorzdz72
03-12-2011, 00:26
5-letnia gwarancja tamrona jest nic nie warta - to o tym sadze...
Dlaczego tak uważasz ?
Gdyż ponieważ, według serwisu Tamrona większość usterek "mieści się w normach producenta". Na Optycznych jest dyskusja :)
Tak wiec czy gwarancji jest rok czy pięć lat, to istnieje duże prawdopodobieństwo, że sprzęt po miesięcznym dogłębnym testowaniu wróci właśnie z taką notką.
misiobudrysio
03-12-2011, 10:13
"chlyt maketingowy" jak powiedzial pewien pan z chinskier restauracji tak jak we wszystkim przyjdzie do naprawy to bedzie wina uzytkownika
z doswiadczenia wiem jak to jest z gwarancjami na cokolwiek poczynajac od drzwi a skonczywszy na autach
Czyli co, najlepiej nic nie robic, zadnej gwarancji nie dawac, a na kazdym kroku klamia i kradna? :?
HTC Vision - Tapatalk
Czyli co, najlepiej nic nie robic, zadnej gwarancji nie dawac, a na kazdym kroku klamia i kradna? :?
Costi, dlaczego w wątku o obiektywach podajesz charakterystykę typowego polityka? ;)
wasilewk
03-12-2011, 14:02
Ja już nie mam żadnego Tamrona, ale miałem. Czuję głęboki sentyment do tej marki. Jeśli chcą przyciągnąć więcej klientów - chwała im za to.
Pzdr.