Zobacz pełną wersję : [ Portret ] Agnieszka [konradkkk]
konradkkk
30-11-2011, 19:00
1.
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (https://lh6.googleusercontent.com/-RxHuFgKRtFU/TtZgJNEzlOI/AAAAAAAAOtc/ZguK_Zx7bN0/s1024/P1013437%25253D16-9.jpg)
2.
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (https://lh4.googleusercontent.com/-609Mln9d2JA/TtZg6n2jVmI/AAAAAAAAOtg/vLer7fU7wXc/s640/P1013410-kopia.jpg)[/CENTER]
Dużo za dużo bluru.
Pyza tym nie podoba mi się pozycja dziewczyny, a dokładnie głowa w dół, a spogląda do góry.
tak.
blur razi na pierwszym
ale drugie baaardzo mi się podoba :)
Patryk Olczyk
30-11-2011, 23:51
Te piersi na drugim wyszły jakos nienaturalnie w moim mniemaniu.
sethcracow
01-12-2011, 00:02
za mało piersi widziałeś Patryk :) mi tam taki rowek się bardzo widzi :) choć ciasno im na tym zdjęciu. Jedynka lepsza :)
A mi tam 2 bardziej leży bo wolę jak jest ciasno między piersiami ;)
Pozdrawiam
cz4rnuch
01-12-2011, 00:39
Pyza tym nie podoba mi się pozycja dziewczyny, a dokładnie głowa w dół, a spogląda do góry.
A mi wręcz przeciwnie :) Charakterne jest.
A mi tam 2 bardziej leży bo wolę jak jest ciasno między piersiami ;)
Ty erotomanie :) Mam te same odczucia z tym, że jedynka bardziej mi się podoba.
cheyenne
01-12-2011, 00:42
Straszny blur?
Dziwne pozy i kadrowanie.
Jestem na nie.
o matko... tyle bluru co na pierwszym to nie widziałem nigdy na żadnym zdjęciu...
o matko... tyle bluru co na pierwszym to nie widziałem nigdy na żadnym zdjęciu...
Nie liczy się ilość, ale jakość! :D Ten blur tutaj to wersja eksluzywna prosto z Paryża hajfeszyn otkytur. ;)
Dwójeczka rzeczywiście jak wstęp do striptizu. Już korale zrywa pomału. Potem lewe ramiączko. Prawe... :D
remiksson
01-12-2011, 04:39
na 1 zdecydowanie za duzo blura :(
Andrzej Max
01-12-2011, 16:51
Nie wiem co to blur ale strasznie tego dużo!
Pozy zaprzeczające wszelkim zasadom, a warto je znać, mam wrażenie że wielu kolegów chce się uczyć na forum , popełniając kolejne głupstwa , zamiast przeczytać kilka kartek w książce. Tak było by szybciej i ciekawiej. Dla nas też.
Babeczka
01-12-2011, 17:35
Blur pierwsza klasa. Aż się patrzeć nie chce.
Poza tym - jest ok.
konradkkk
01-12-2011, 19:36
mOSAd dalszej części sesji nie publikuję :-)
Spróbuj powalczyć z tą 1, kolorki fajne.
Poczytaj o ogniskowych do portretów.
Karolina Żuk
02-12-2011, 22:15
zdecydowanie nienaturalnie!
Babeczka
05-12-2011, 17:59
mOSAd dalszej części sesji nie publikuję :-)
Pokaz po poprawce, bo jedynka fajna noooo :-)
krzychun
05-12-2011, 18:06
Jak wyżej. Jedynka ma potencjał.
krzysiekn
05-12-2011, 18:16
mOSAd !!!!!!!!!!!!!!! napisz co było dalej. PROSZĘĘĘĘĘ :lol:
mOSAd !!!!!!!!!!!!!!! napisz co było dalej. PROSZĘĘĘĘĘ :lol:
Agnieszka delikatnym figlarnym ruchem dłoni, odrzuciła do tyłu włosy. Przejechała opuszkami palców po krawędzi ucha, a jej ręka zaczęła pomału podążać w dół, kreśląc misterne wzorki na szyi. Nie spieszyło jej się. Studio zarezerwowane było na kolejne dwie godziny. Wyprobowała jeszcze trzy miny i uśmiechając się zalotnie, przechyliła głowę na bok. Jakby pytając: "Co dalej? Na co Pan Fotograf ma ochotę?". Nie widząc jednoznaczej odpowiedzi, a być może spostrzegając jakiś błysk w przymkniętym oku, postanowiła przejąć inicjatywę. Lustro i migawka pracowały, wybijając specyficzny rytm wraz z pulsującym światłem studyjnych lamp. Klap, błysk, klap, błysk. Pan Fotograf przesunął zoom na szeroki kadr. Agnieszka siedziała bowiem na barowym stołku, przez niektórych nazywanym hokerem, przez innych ciut inaczej. Pomyślał, że nogi modelka ma świetne i umie je prezentować. Kucnął i wypróbował jak wyjdą ujęcia z różnych kątów. No tak, skórzana spódniczka mini interesująco się komponowała ze zdobioną bogatą bluzką, która właśnie z wolna opuszczała delikatne ramiona. Agnieszka lekko obróciła się na stołeczku. Przez chwilę pomyślała o tym, że być może to nie było dobre posunięcie dla damy, ale za chwilę i tak zaprezentowała Panu Fotografowi swoje plecy. Spojrzała do tyłu przez ramię, po czym prawie niezauważalnym ruchem, pozwoliła bluzce opaść do pasa. "Jak On zareaguje?" - przemknęło jej przez myśl. Ale kolejne rytmiczne błysk, klap, błysk, klap, błysk, następujące po sobie jakby coraz szybciej, upewniły ją w przekonaniu, że było to słuszne posunięcie. Objęła się rękami za plecy, przesuwając pomału dłonie z ramion, aż do wąziutkiej talii. To chyba dobry moment na ponowny obrót, pomyślała. Pan Fotograf wstrzymał oddech.
konradkkk
16-12-2011, 16:04
"Pan Fotograf wstrzymał oddech."
zapadła kurtyna...milczenia