Zobacz pełną wersję : [ Portret ] Magda.
witam ! to z dzisiejszych zdjęć z koleżanką Magdą. poprzednie zdjęcia z innymi modelkami Wam się podobały. jestem ciekawa Waszej opinii co do tego zdjęcia. nie wiem, czy ja się wypalam? a może to dlatego, że nie potrafiłam przystosować się do urody modelki ? ( ma bardzo "chomiczą" buzię, dlatego nie wstawiam typowych portretów, bo są po prostu nieładne.. ) po prostu odnoszę wrażenie, że jeśli będę tworzyć cały czas w tym samym stylu, to z każdym kolejnym ujęciem moje zdjęcia będą coraz słabsze. chyba następnym razem spróbuję czegoś nowego. no nic, czekam na ewentualne wskazówki.
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img841.imageshack.us/img841/8779/ononh.jpg)
TheKilla
28-11-2011, 00:41
strasznie fajnie się rozwijasz. Jestem pod wrażeniem.
Fakt, Twoje wcześniejsze prace były inne, ale to nie oznacza, że ta jest zła.
A co do chomiczej twarzy... czasem niezupełnie ładne dziewczyny są bardzo ciekawe na zdjęciach. Piękno z czasem (podobno) nudzi ;)
strasznie fajnie się rozwijasz. Jestem pod wrażeniem.
Fakt, Twoje wcześniejsze prace były inne, ale to nie oznacza, że ta jest zła.
A co do chomiczej twarzy... czasem niezupełnie ładne dziewczyny są bardzo ciekawe na zdjęciach. Piękno z czasem (podobno) nudzi ;)
dzięki, milo mi naprawde. poprzednie prace - byly inne, fakt.. nastepne pewnie beda kolorowe, bo chce odpoczynku od melancholijnych b&w zdjec. co do dziewczyny - co racja to racja :)
A ja już miałem, okazję Tobie napisać o stylu, który prezentujesz.
Nie zamykaj się w jednej konwencji bo nie zawsze do wszystkiego pasuje.
Jak w poprzednich zdjęciach taka obróbka była uzasadniona to w tym przypadku
niestety ale już nie.
Nie ten klimat i nie ta sceneria.
A ja już miałem, okazję Tobie napisać o stylu, który prezentujesz.
Nie zamykaj się w jednej konwencji bo nie zawsze do wszystkiego pasuje.
Jak w poprzednich zdjęciach taka obróbka była uzasadniona to w tym przypadku
niestety ale już nie.
Nie ten klimat i nie ta sceneria.
tak tez wlasnie przeczuwalam, chcialabym cos innego... dzieki za rade :)