Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Spowite mgłą i słońcem pola Toskanii II
JaroPienza
24-11-2011, 13:39
Żeby nie trzymać w niepewności. Ciągle ten sam plener, a nawet miejsce, z którego było robione zdjęcie. Postanowiłem jednak je rozłączyć ze względu na inne światło
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img525.imageshack.us/img525/4410/dsc5943web.jpg)
wasilewk
24-11-2011, 13:44
Oh, ja Cię kręcę !
katatjuta
24-11-2011, 13:47
Na jedynce tak jakby bardziej kadr wydaje sie wypełniony. Jednak ta fotka jest równie dobrze dopracowana. Jest inny klimat ze względu na światło ale zdjęcie tak samo świetne.
To zdjęcie mi bardziej pasuje, co nie znaczy że pierwsze było złe...
Mariusz_007
24-11-2011, 14:00
Rozwaliłeś mnie tym zdjęciem, a myślałem, że poprzednie jest rewelacyjne! :)
fiu fiu....piknie Panie piknie
krokus66
24-11-2011, 14:30
Bardzo ładne.
Znakomite, lekko poziom bym poprawil, ale to tylko po to, zeby zdjecie bylo idealne!
JaroPienza
24-11-2011, 16:22
Znakomite, lekko poziom bym poprawil, ale to tylko po to, zeby zdjecie bylo idealne!
a wiesz ze zrobiłem to z premedytacją :D .Chciałem zobaczyć jak czujni są nikoniarze ;)
To jest naprawdę świetne :)
a wiesz ze zrobiłem to z premedytacją :D .Chciałem zobaczyć jak czujni są nikoniarze ;)
Cos mi sie wydaje, ze z ta premedytacja idziesz tez na inncyh portalach:D Jak widac czujnosc jest a domki bym poziomowal do pionowych krawedzi;)
JaroPienza
24-11-2011, 17:03
To jest naprawdę świetne :)
no ale chyba wiedziałeś o tym. Zresztą widziałeś na własne oczy :D
Dołączam się do zachwytów.
Świetne miejsce i super zdjęcie.
....zazdroszczę.
no ale chyba wiedziałeś o tym. Zresztą widziałeś na własne oczy :D
no wiem :) .... ale ciągle kombinuję z obróbką dla tych kadrów z dwoma domkami :)
JaroPienza
24-11-2011, 19:12
no wiem :) .... ale ciągle kombinuję z obróbką dla tych kadrów z dwoma domkami :)
pomoc Ci ;) ?
pomoc Ci ;) ?
.... daj mi jeszcze ze dwa dni :)
Pięknie poukładane w kadrze. Obróbka bdb, ale sprawdziłem i jest przepał na kanale czerwonym ;)
Bardzo fajne i przyjemne choć te świecący budynek popsuł całe zdjęcie. To jest tylko relacja z mojego odbioru tej fotografii.
JaroPienza
24-11-2011, 23:08
Pięknie poukładane w kadrze. Obróbka bdb, ale sprawdziłem i jest przepał na kanale czerwonym ;)
Bardzo fajne i przyjemne choć te świecący budynek popsuł całe zdjęcie. To jest tylko relacja z mojego odbioru tej fotografii.
Przykro mi bardzo ,że zawiodłem wasz odbiór
Piękne miejsca piękne foty ...
Przykro mi bardzo ,że zawiodłem wasz odbiór
;)
BogdanSD
25-11-2011, 14:43
Oj ! dałeś Kolego dałeś czadu !!!!!!!!super