Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] [B&W] Rybacka zwykła...
katatjuta
23-11-2011, 23:12
...łódka.
Taki oto pstryk ale mi się podoba w szczególności wersja szara.
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img195.imageshack.us/img195/6747/niechorze.jpg)
POZDRAWIAM
Bardzo fajny pstryk, gdybys dopracowal niebo za "flagami" i piasek pod dzionem lodki, zrobic to bardziej jednolicie to bylo by idealnie. Zdjecie jest swietne!
Bartekkw
23-11-2011, 23:21
niebo jak Grześ pisze - i będzie BDB, teraz jest DB :)
i ja sie podpisuje pod slowami Grega - ...bo jest swietna fotografia!
jacekz40
24-11-2011, 12:07
Podoba mnie się bardzo, bardzo...bardzo ;)
bardzo dobra fota, bardzo, dla mnie możesz niczego nie zmieniać, nie jestem fanem cyfryzacji foty do perfekcji, bo wówczas jest taka trochę nierealana, przedobrzona, wkrada się element bardziej grafiki aniżeli zdjęcia, są różne mody, ostatnio miękkie obrabianie, obowiązkowy długi czas, ciecie w kwadrat, nie mam nic przeciw trendom, ale dobrze w tym wszystkim być sobą i robić foty w/g własnych przekonań, dobrze jest móc odnależć swój styl w fotografii :) gratuluję tej odsłony
ps. mz. róznica w kolorze swiatła na piasku przed dziobem i po jego prawej jest naturalna, kuter rzuca cień nawet jeżeli jest to słabe światło, a fota przez to wyglada autentycznie
katatjuta
24-11-2011, 13:44
Z tym cieniem pod łódką się zastanawiałem co zrobić i padło aby zostawić. A co do nieba za flagami to wiem trzeba to poprawić. Fota robiona w czasie gdy jeszcze trudno mi było takie rzeczy zrobić lepiej :)
krokus66
24-11-2011, 14:34
Bardzo dobry kadr.
snakemaycry
24-11-2011, 23:46
Chcialbym takie pstryki robic :)
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
katatjuta
25-11-2011, 00:17
Dziękuje wszystkim za słowa uznania. Pozdrawiam
Bardzo fajne zdjęcie :).
Może ciut ciasnawo w kadrze jest. Mz warto było zastosować ciut dłuższy czas, aby chorągiewki rozmyły się jeszcze bardziej.
Dodało by to jeszcze większej dynamiki do tej sceny. Wersja w kolorze też może być całkiem ciekawa ;).