Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Cztery...
Pablo 77
21-11-2011, 21:26
...w środku dnia.
Zapraszam.
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://imageshack.us/photo/my-images/707/dsc6035kopia.jpg/) Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)
Super, w kadrze, kolorze, a zwłaszcza obróbce. Niebo mega.
Widać, że wiało. Bardzo fajne. Kolejny dowód, że lepsze zdjęcia nie muszą powstawać tylko o złotej godzinie.
krzysztofz24
21-11-2011, 21:35
Naprawde czuc wiatr. I bardzo ladne zestawienie burzowego nieba ze slonecznym dolem.
Deczko bym ocieplil/przyciemnil/dodal troche kontrastu lub koloru-nie moge sie wyslowic i zdecydowac;-) na ta ziemie na pierwszym planie, ogolnie bym ja taka roszke "mocniejsza" i cieplejsza zrobil.
Ale ogolnie na pewno sie podoba, lubie jak na focie pogoda gra pierwsze skrzypce. A tu malo glowy wicher nie urwie;-).
Zestawienie kolorystyki i światła super,ale jestem na ''nie'' ,bo mam wrażenie wklejki.
Pablo 77
21-11-2011, 22:06
Zestawienie kolorystyki i światła super,ale jestem na ''nie'' ,bo mam wrażenie wklejki.
Wrażenie oczywiście możesz mieć :) :) :)
To co oryginał może na priva dla jasności ?
Tylko czy on będzie w stanie Cię utwierdzić w przekonaniu,że to nie wklejka ?
jacekz40
22-11-2011, 13:30
A niby skąd takie wrażenie?
bdb zdjęcie, jest tutaj wszystko, super niebo, bdb kadr, kolorystyka i wreszcie klimat naszego polskiego krajobrazu, nic więcej nie trzeba, za to trzeba umieć patrzeć na fotografię aby to docenić :)
Widziałem i ... niezmiernie mi się podoba - BDB robota Pawle :)
Pablo 77
22-11-2011, 20:49
bdb zdjęcie, jest tutaj wszystko, super niebo, bdb kadr, kolorystyka i wreszcie klimat naszego polskiego krajobrazu, nic więcej nie trzeba, za to trzeba umieć patrzeć na fotografię aby to docenić :)
Janku akurat tego nie za bardzo się docenia,bardziej obce widoki goszczą na podium :)
Cudze chwalicie swego nie znacie :)
Dziękuję za uwagę :)
jarekf34
22-11-2011, 21:28
Piękny polny widoczek :)
A niby skąd takie wrażenie?
Odniosłem takie wrażenie po tym drzewach.
Wrażenie potęguje całe pole na którym jakoś było mi ciężko wyobrazić sobie rosnące te drzewa.
Ale skoro autor pisze,że to nie wklejka,to tak jest i trudno tu dalej polemizować na ten temat.
Dobrze,że lania nie dostałem za moje wrażenia :razz:
Pablo 77
22-11-2011, 22:12
Odniosłem takie wrażenie po tym drzewach.
Wrażenie potęguje całe pole na którym jakoś było mi ciężko wyobrazić sobie rosnące te drzewa.
Ale skoro autor pisze,że to nie wklejka,to tak jest i trudno tu dalej polemizować na ten temat.
Dobrze,że lania nie dostałem za moje wrażenia :razz:
Akurat drzewa rosną przy polnej drodze,której z tej perspektywy nie widać :)
Ja mogę się upierać przy swoim,ale dodatkowo mam dowód :)
Co do lania to autor był łaskawy :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Pozdrawiam
Nikonozaur
22-11-2011, 23:46
Lubię takie prosto z pola...