Zobacz pełną wersję : Nowy magazyn Practical Photoshop
http://www.fotopolis.pl/index.php?n=13885&practical-photoshop-polska-nowy-magazyn-poswiecony-kreatywnej-pracy-w-photoshopie
trzeba jutro wstąpić do empiku i zobaczyć co to za gazetka :)
karol1981
22-11-2011, 18:59
Zakupiony :) mysle że warto było wydać te 19.50 tym bardziej że za wypełnienie ankiety dostaje się kolejny numer za darmo, a magazyn bardzo fajny .
Zakupiony :) mysle że warto było wydać te 19.50 tym bardziej że za wypełnienie ankiety dostaje się kolejny numer za darmo, a magazyn bardzo fajny .
A ja mam dwa darmowe numery:) za ankietę i za to , że wykupiłem wcześniej prenumeratę.
Zapowiada się ciekawie , leży już u mnie i czeka kiedy przeczytam.
Ja wczoraj zacząłem od tutoriali na płycie - na razie zaczęli z prostymi sprawami
u mnie też preznumerata zakupiona :)
pincerna
24-11-2011, 18:55
...i jak? przetrawiliście to pismo? Warto sie zakręcić za nim bo na pólkach go nie widze...
nonnatus
24-11-2011, 19:59
...a w opolu nawet o tym w empicu nie słyszeli:(
pewnie we wro dostanę. chyba że wszystkie egzemplarze już wykupiliście:)
Kupiłem dawno temu prenumeratę:) długo czekałem na pierwszy numer. Gazetka całkiem OK, chwilowo same podstawy ale to dobrze - trzeba od czegoś zacząć. Szczegółowo opisują co i jak zrobić żeby uzyskać dany efekt.
A ja mam dwa darmowe numery:) za ankietę i za to , że wykupiłem wcześniej prenumeratę.
Zapowiada się ciekawie , leży już u mnie i czeka kiedy przeczytam.
na stronie, gdzie można dokonać prenumeraty podają, że jeden numer gratis, ciekawe czy jak zapronumeruję od grudnia też będzię ta ankieta.
Do dzisiaj nigdzie nie mogę tego dostać. Nawet w EMPIK-u. :(
Może nie dostanę za to bana :D - http://ulubionykiosk.pl/wydawnictwo/81-practical-photoshop-polska - tutaj mają napisane, że zostało im jeszcze trochę egzemplarzy. Sam już zamówiłem, teraz tylko czekać...
Nie tylko w Empiku można zakupić, ja dostałem w Relay :)
National
30-11-2011, 13:00
Już kupiłem, jest w kiosku :)
Ciekawi mnie czy się przyda.
Ja zakupiłem w Inmedio. Gazeta jak dla mnie dobra, ponieważ ja dopiero raczkuje w obróbce zdjęć. Myślę że zakupię prenumeratę, tylko szkoda że nie uzyskam następnego numeru za free
Marcin_T
31-01-2012, 23:53
właśnie zakupiłem numer 1. Jest opisane kilka fajnych "czarów". Z pewnością przyda się prenumerata...
Jest druga część już ?
Tak.
Gdzie zamawiacie prenumeratę?