Zobacz pełną wersję : Dziwnie tani sklep...
Czy ktoś korzystał kiedyś z tego sklepu? Dostałem właśnie od siory linka i aż się nie mogę nadziwić że D700 wychodzi nie całe 2000PLN :| Ktoś coś o tym słyszał?
http://www.ensummer.com/Nikon-D700-121MP-Digital-SLR-Camera--Body-Only--p-2825.html
Po prostu sprzedają na niskiej marży :)
i dlatego 4-5k pln taniej :) zart chyba co? :D
Czy ktoś korzystał kiedyś z tego sklepu? Dostałem właśnie od siory linka i aż się nie mogę nadziwić że D700 wychodzi nie całe 2000PLN :| Ktoś coś o tym słyszał?
http://www.ensummer.com/Nikon-D700-121MP-Digital-SLR-Camera--Body-Only--p-2825.html
to kupuj tira i sprzedawaj drozej o 10% - chyba warto, co?
a tak na powaznie to chyba nie wierzyysz w takie okazje, prawda?
to kupuj tira tego towaru, dodaj jakis procent dla siebie i sprzedawaj - chyba warto, co?
a tak na powaznie to chyba nie wierzyysz w takie okazje, prawda?
Ehhhh D3 za $ 1800 - $ 1968. Za drogo :/ Chyba ich tam też kryzys dopadł, waluta i powódź.... :/
prosze moda o wywalenie mojego posta (numer 4) bo nie moge go usunac :( i tego tez przy okazji... DZIEKI
I linka z pierwszego postu bo to phishing
Nie kupuj nic w tym sklepie, smierdzi szwindlem z daleka, stracisz pieniadze i sprzetu nigdy nie zobaczysz. Zaloze sie ze maja nawet Call Center i zapewniaja ludzi ze paczka jest w drodze :wink:
Odposc sobie.
Hmmm, 200-400/4 za 960$, to chyba sprzęt, który spadł z tira i nie przetrwał tego upadku.
catintheflat
17-11-2011, 21:39
Working Hours: Weekdays from 13 p.m. to 23 p.m. ET, Weekends
from 13 pm.to 21 pm.
If we are not on line, you can leave message on the TQ, once we receive your message, we will send Emai to you. Our company address: NO 2, Zengjiao Industrial Park, Longxi Road, Liwan District, Guangdong Province,China
Telephone number: +8613527077547
City: GUANGZHOU
Country: China
Postal code: 518000
Fax number: 020-87595073
W razie niepowodzenia to szukaj wiatru w polu.
Wałek jak nic, chwalą się nawet "Free shipping". No faktycznie wysyłka nic nie kosztuje bo nic nie wyślą zapewne :P
Motorniczy
17-11-2011, 23:33
Semi filantropia haha.
Kacper82
18-11-2011, 08:30
A ja się pokusiłem żeby ich spytać o te ceny:
we buy goods from the manufactory directly, avoiding many taxes charged by government and we have set up good Cooperative relationship with many companies, above all we earn not in price but in quantities.
thus all of our goods are at a very low price.
sokrates
18-11-2011, 09:28
thia, very lov szfindel - a nie very lov price. Trzeba link usunąć, bo jak znam to znajdzie się na forum kilku przodowych co się dadzą wybatożyć chinolom.
...bo prawda jest taka, że to oni produkują i sprzedają sprzęt nikonowi, który go potem rozprowadza jako swój. To się nie ma co dziwić, że sami ze sobą mają "...good cooperative relationship..." :D
Michał Jędrak
18-11-2011, 09:37
LOL, ceny sprzętu poniżej kosztów produkcji. Pod spodem napisy o tym, że strona certyfikowana przez Visa czy Mastercard a tymczasem jedyne opcje płatności to Western Union, MoneyGram i przelew. Nawet Paypala nie mają, bo tam można anulować fałszywe transakcje, tzw. chargeback, tak jak przy kartach płatniczych.
superkomornik
18-11-2011, 16:16
Dziwi mnie, że ktoś w ogóle się zastanawia czy taka oferta jest prawdziwa.
Dobrze, że się jeszcze zastanawia. Gorzej byłoby jak dałby się nabrać. Choć podejrzewam, że nie mało takich osób jest niestety.