Zobacz pełną wersję : Logotyp - gdzie i za ile?
Potrzebuję zlecić zaprojektowanie logo na potrzeby
a) podpisu umieszczany na zdjęciach
b) ewentualnego nagłówek na mojej stronie (o ile zdecyduję na pełną integrację i zmianę obecnego nagłówka)
c) element na wizytówki
Ja nie mam kompletnie inwencji i pomysłów więc będę musiał to komuś zlecić. I dlatego się zapytowywuję czy ktoś może wie gdzie się zwrócić żeby było w miarę tanio i dobrze
Pisz do Stig'a.
http://forum.nikoniarze.pl/member.php?u=80
photofun
17-11-2011, 19:40
Też się rozglądam za czymś takim... Może jakieś hurtowe zamówienie? :)
mateo912
17-11-2011, 20:12
potrzebuję zlecić zaprojektowanie logo na potrzeby
a) podpisu umieszczany na zdjęciach
b) ewentualnego nagłówek na mojej stronie (o ile zdecyduję na pełną integrację i zmianę obecnego nagłówka)
c) element na wizytówki
ja nie mam kompletnie inwencji i pomysłów więc będę musiał to komuś zlecić. I dlatego się zapytowywuję czy ktoś może wie gdzie się zwrócić żeby było w miarę tanio i dobrze
też się rozglądam za czymś takim... Może jakieś hurtowe zamówienie? :)
pw :)
Kondzio-foto
17-11-2011, 20:39
Polecam zapytać na digart.pl
To może i ja dołączę do zapytania :) Tylko mi jeszcze do tego jakiś nowy projekt wizytówki by się przydał
Kacper82
18-11-2011, 08:33
GG: 1664575 - zobaczymy co da się zrobić, niekoniecznie za $ :)
GG: 1664575 - zobaczymy co da się zrobić, niekoniecznie za $ :)
fajnie...
to tak jak z zabijaniem fotografow, ktorzy zyja z fotografii...
Wszedzie fotografowie pisza, jak to inni robia sesje za darmo, a tu widze inne profesje tez tak dzialaja
i niszcza same siebie...
Dobre logo, jak dobra fotografia - musi odpowiednio kosztowac.
czasem logo + księga logo kosztują jak naprawdę doooobry samochód
czasem logo + księga logo kosztują jak naprawdę doooobry samochód
serio??? ;)
Erie - ja o tym wiem :)
serio??? ;)
Erie - ja o tym wiem :)
spokojnie, to nie była odpowiedź do Ciebie tylko uzupełnienie Twojej wypowiedzi :)
spokojnie, to nie była odpowiedź do Ciebie tylko uzupełnienie Twojej wypowiedzi :)
ale to bylo spokojne :) peace!
Allegro okazalo sie pomocne. Znalazlem firme robiaca logotypy jakie mi pasuja. Cenowo też mi pasuja wiec pewnie skorzystam
Kacper82
19-11-2011, 17:08
fajnie...
to tak jak z zabijaniem fotografow, ktorzy zyja z fotografii...
Wszedzie fotografowie pisza, jak to inni robia sesje za darmo, a tu widze inne profesje tez tak dzialaja
i niszcza same siebie...
Nie nie nie... nie za darmo... Za inną usługę lub np. jakiś obiektywik zalegający w szafie :)
A Allegro swoją drogą odradzam, zbyt dużo byle jakich ofert. Lepiej już poszukać na forach graficznych.