Zobacz pełną wersję : Fotoalbum - pytanie
Witam
Zostałem w sumie trochę wrobiony w złożenie i wywołanie fotoalbumu Jak z zaprojektowaniem itp powinienem sobie poradzić, tak jeśli chodzi o wywołanie gdzieś internetowo to proszę o poradę - 12-14 rozkładówek chciałbym się zmieścić w okolicach 200-250zł. U kogo/gdzie będzie najlepiej, lub adekwatnie do ceny ?
Michał Jędrak
13-11-2011, 21:30
najlepszefoto.pl
Witam
Zostałem w sumie trochę wrobiony w złożenie i wywołanie fotoalbumu Jak z zaprojektowaniem itp powinienem sobie poradzić, tak jeśli chodzi o wywołanie gdzieś internetowo to proszę o poradę - 12-14 rozkładówek chciałbym się zmieścić w okolicach 200-250zł. U kogo/gdzie będzie najlepiej, lub adekwatnie do ceny ?
Jeśli w PS: tworzysz plik o odpowiednich wymiarach, lub pobierasz ze strony laboratorium i na nim układasz co i jak chcesz, 2-3mm z tego będzie obcięte. Na końcu konwertujesz ich profilem i zapisujesz w JPG. Jeśli lab oferuje jak najlepszefoto.pl (które polecam) całościową usługę to koniec, a jeśli robisz odzielnie odbitki zwyczajnie w labie to trzeba jeszcze znaleźć kogoć do złożenia tego w książkę. Papier najlepiej matjedwabisty.
Wolę raczej zrobić to ich programem - mają nawet wersję na maka :) ceny też przystępne - nawet jakaś promocja jest na 1 raz :) więc chyba się na nich zdecyduje - dziękuje
Wolę raczej zrobić to ich programem - mają nawet wersję na maka :) ceny też przystępne - nawet jakaś promocja jest na 1 raz :) więc chyba się na nich zdecyduje - dziękuje
przy promocji na "1 raz" oznaczaja album jako POKAZOWY i dodaja kilka rozlkladowek ze swoimi produktami,
wiec jesli dla kogos to robisz to ta opcja odpada raczej...
tak, tak doczytałem :) - właśnie zamówiłem - naprawdę ciekaw jestem jak wyjdzie :)
Michał Jędrak
27-11-2011, 00:42
Wyjdzie dobrze
tak, tak doczytałem :) - właśnie zamówiłem - naprawdę ciekaw jestem jak wyjdzie :)
Jeśli chodzi o jakość wykonania to możesz być pewien, że będzie bardzo dobrze :)
Warto sprawdzić w Cefoto.pl
Ok przyszedł album - świetne wykonanie, jestem naprawdę pozytywnie zaskoczony - dziękuje za poradę
najlepszefoto.pl oferuje dobre produkty, choć nie pamiętam, nawet jednego zamówienia, którego nie musiałbym reklamować...
- zamawiam duży - przychodzi mały
- zamiawiam rózową okładkę - przychodzi czerwona
- uzgadniam rabat na zamówienie ( 8 dużych takich samych PRO ) - przychodzi bez umówionej zniżki
- brak faktury
- brak skrzynki na album, albo etui....
- korzystam z ich programu - zdarzyło się, że nie przeszly (do nich na serwer) wszystkie zdjęcia - i dostaję album z pustą rozkładówką - nikt kto to składał, nawet nie pomyślał, że coś tam powinno być ( bo przecież klient mógł chcieć płacić za pustą ...)
mięliście podobne problemy ?
ale jak już zrobią, to wstydu przed klientem nie ma !!!!