Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] "Two Suns in the Sunset"
http://wpk.eltrakon.pl/L1004367E%20Two%20Suns%20in%20the%20Sunset.jpg
źródło (http://wpk.eltrakon.pl/L1004367E%20Two%20Suns%20in%20the%20Sunset.jpg)
We were all equal in the end.
Nikonozaur
13-11-2011, 21:14
Świetne, chłopaki z PF byliby z Ciebie dumni. :wink:
krokus66
13-11-2011, 21:53
Mam wrażenie, iż niektórzy myślą, że pisanie tytułu w jęz. angielskim od razu podnosi jego walory.
Onegdaj pewien Mikołaj coś o gęsiach prawił ... Pamiętacie to, prawda? Dla odmiany czasami mam chęć przejść na łacinę.:-o
Jesteś już rozpoznawalny po stylu. Pomysł niezgorszy.
A co ja, nieszczęsny, poradzę na to, że słucham też niepolskiej muzyki?
Pytanie retoryczne.
Nikonozaur
13-11-2011, 22:37
Mam wrażenie, iż niektórzy myślą (...)
Zgadzam się, i dzięki temu rozumieją użycie cudzysłowu w tytule. :wink:
;)
--
Też mi się podoba.
krokus66
14-11-2011, 10:50
Użycie cudzysłowia oczywiście niczego absolutnie nie zmienia.:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Mam wrażenie, iż niektórzy myślą, że pisanie tytułu w jęz. angielskim od razu podnosi jego walory.
Onegdaj pewien Mikołaj coś o gęsiach prawił ... Pamiętacie to, prawda? Dla odmiany czasami mam chęć przejść na łacinę.:-o
Użycie cudzysłowia oczywiście niczego absolutnie nie zmienia.:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Ależ oczywiście.
Zatem:
>>Za Szklanym Człowiekiem siedział umysł najbardziej twórczy na "kursie", uczący się "na siłę", a nie "na rozum", tak zwany "Semafor". Z powodu braku podręczników polskich musieliśmy się posługiwać podręcznikami w językach obcych. Semafor nienawidził nowych nazw i starał się wszystkie nazwy spolszczyć lub zmieniał je na nazwy dawniej przyswojone. Roczniki astronomiczne, z grecka zwane efemerydami, nazwał - równie grecką nazwą - hemoroidami. Funkcji trygonometrycznej o łacińskiej nazwie semiversus nie nazywał inaczej jak, imponującą mu od dzieciństwa, grecką nazwą semafor.<<
;)
krokus66
14-11-2011, 11:28
A co ja, nieszczęsny, poradzę na to, że słucham też niepolskiej muzyki?
Dobre.:mrgreen:
Też przyłapałem się na tym, że jak słucham Piotra Czajkowskiego bądź Siergieja Wasiljewicza Rachmaninowa, to mimowolnie zaczynam pisać po rosyjsku.:lol::lol::lol:
Powyżej tak napisałem gdyż wczoraj mialem zły dzień.:( Cieszę się jednak, że masz poczucie humoru i nie obrażasz się jak niektórzy nie wiadomo o co i dlaczego.
Zdjęcie jak zawsze zmusza do zastanowienia.
Podpowiedz mi czy po prawej stronie jest imfusoria wymoczek? Ja nie mam tak dobrego monitora. Jest tam przypadkiem czy też celowo umieściłeś?
Chciałem prosić o zdjęcia z Twoim sympatycznym pieskiem.