Zobacz pełną wersję : A gdyby tak...
A gdyby tak w ramach "serca admina" licytować odbitki najlepszych forumowych fotek? Autor dobrego zdjęcia mógłby poświęcić swój czas na wykonanie takiej odbitki w jakimś większym formacie (około a4), mógłby może dodać coś od siebie ( :] ), wystawić ją na giełdzie, a my moglibyśmy o nią powalczyć.
Co Wy na to? Ja chętnie bym sobie coś powiesił na ścianie :]
Rafał_Sz
11-11-2011, 22:44
Bywało. :) Pełna otwartość w działaniu, jak kto może, jak kto lubi. :)
Sendilkelm
12-11-2011, 11:22
Już jedna odbitka na licytacji wisi. Ale faktycznie niektórzy np. mogą nie wpaść na pomysł więc warto wspominać o tym, że tak też można. Ja już mam jedną taką odbitkę na ścianie z akcji właśnie. Super sprawa.
Ja jestem za.....w domu zerkne na swoje druki i cos wybiore;)
Jak są tu jacyś fani Legionowa, jesiennego Ruciane Nida albo zimowych Mostek, to mam jakieś 2 kartony odbitek o max boku 45cm :D W sumie kilkadziesiąt zdjęć...
Wszystko to powystawowe pozostałości, a część z nich można zobaczyć tutaj (http://www.ariene.pl/blog/?p=692) i tutaj (http://www.ariene.pl/blog/?p=174)
Czy jest sens wystawiać coś takiego?
Rafał_Sz
12-11-2011, 12:40
Jest sens. A już na pewno jest sens spróbować.
Ja się tak zastanawiam, czy nie dać na aukcję godziny za kierownicą 300 konnego auta na dowolnej trasie w okolicach Jelenie Góry. Bardzo głupie? :)
Jest sens. A już na pewno jest sens spróbować.
Ja się tak zastanawiam, czy nie dać na aukcję godziny za kierownicą 300 konnego auta na dowolnej trasie w okolicach Jelenie Góry. Bardzo głupie? :)
no troszkę Cię poniosło ;)
od razu przypomina mi się tragedia którą opowiadał mi znajomy
ktoś dał poprowadzić S8 nastolatkowi na autostradzie... koszt... 3 ofiary śmiertelne...
Rafał_Sz
12-11-2011, 14:15
no troszkę Cię poniosło ;)
od razu przypomina mi się tragedia którą opowiadał mi znajomy
ktoś dał poprowadzić S8 nastolatkowi na autostradzie... koszt... 3 ofiary śmiertelne...
E, nie tak, nie na żywioł. :) Nie mam absolutnie zamiaru robić krzywdy komuś albo sobie. Pomimo, że robiłem już takie akcje i wszystko było OK, to chyba temat odpuszczę. Faktycznie mogą być niepotrzebne nerwy. :)