PDA

Zobacz pełną wersję : Photoshop upgrade z USA

krunz
10-11-2011, 14:12
Hej,

mam możliwość kupienia PS CS5 w stanach. Najtaniej wypada wersja upg z PSE 7. Nie wiecie czy bedzie działać ten upg PS CS5 ENG z PSE 7 PL? I czy przy instalacji trzeba miec PSE 7 zainstalowanego czy wystarczy podac jego klucz?

Drugi wątek to czy macie swoje sprawdzone sklepy internetowe w US? Ja zawsze kupuje z B&H Photo - nigdy nie miałem z nimi problemów ale jest sporo tańszych sklepów.

Pozdrawiam:
Piotr

Michał Jędrak
10-11-2011, 16:08
Najlepiej jak wejdziesz na stronę Adobe i tam się zapytasz o to wszystko poprzez chat. Dostaniesz wiarygodne informacje i aby mieć dowód, wyślą Ci treść chata na maila. Ja, na przykład, kupiłem CS5 w wersji polskiej bo był o kilkaset zł tańszy niż wersja angielska, ale już uprzednio wiedziałem od Adobe, że wystarczy zgłosić im chęć zmiany wersji językowej i po tygodniu dostałem za darmo przesyłkę kurierską z CS5 ENG. Jednak różnie bywa z różnymi programami i ich wersjami. Z jednymi da się robić kombinacje a z innymi nie. Dlatego tylko i wyłącznie kontakt z Adobe.

krunz
10-11-2011, 23:29
Najlepiej jak wejdziesz na stronę Adobe i tam się zapytasz o to wszystko poprzez chat. Dostaniesz wiarygodne informacje i aby mieć dowód, wyślą Ci treść chata na maila. Ja, na przykład, kupiłem CS5 w wersji polskiej bo był o kilkaset zł tańszy niż wersja angielska, ale już uprzednio wiedziałem od Adobe, że wystarczy zgłosić im chęć zmiany wersji językowej i po tygodniu dostałem za darmo przesyłkę kurierską z CS5 ENG. Jednak różnie bywa z różnymi programami i ich wersjami. Z jednymi da się robić kombinacje a z innymi nie. Dlatego tylko i wyłącznie kontakt z Adobe.

Jasne, nie wiedziałem, że mają live chat :)
Pozdrawiam, Piotr