PDA

Zobacz pełną wersję : Focenie na Atlas Arenie w Łodzi

Tom_Killer
10-11-2011, 11:08
Pytanie, czy żeby focić na koncercie na Atlas Arenie w Łodzi prywatnie to muszę mieć jakąś zgodę ?
Dodam, że aparat który mam i miejscówka (a co za tym idzie szkło) sprawia że to nie będzie sprzęt należał do kieszonkowych.

sote
10-11-2011, 11:29
Pytanie, czy żeby focić na koncercie na Atlas Arenie w Łodzi prywatnie to muszę mieć jakąś zgodę ?
Dodam, że aparat który mam i miejscówka (a co za tym idzie szkło) sprawia że to nie będzie sprzęt należał do kieszonkowych.

Napisz do organizatora to sie dowiesz wszystkiego.
Na koncercie Stinga w Poznaniu NIBY nie mozna bylo miec "profi" sprzetu ale widzialem,
ze sporo ludzi mialo nawet lustrzanki z teleobiektywami.

Aras
10-11-2011, 11:45
Zależy jaki koncert i kto jest organizatorem. Poczytaj regulamin, w razie wątpliwości napisz do organizatora. Na Slayer'a w Atlas Arenie nie można było wnieść nawet butelki z wodą, a aparaty "z wymienną optyką" trzeba było zostawić w depozycie. Teoretycznie, bo w praktyce parę osób z lustrzankami widziałem. Może mieli szczęście, może ochroniarz niedokładnie ich "obmacał, a może przekonali go że to "małpka" ;)

miron19j
10-11-2011, 15:30
w zeszłym roku na Rammsteinie zatrzymywali wszystko, co miało wymienna optykę. Wielkość nie miała znaczenia.

Rafał_Sz
10-11-2011, 19:10
To samo na DM. Ale wynajęcie hali na jeden dzień kosztuje 90 000, więc jak bardzo się ktoś uprze na zdjęcia... ;)

Rybnik
11-11-2011, 01:40
Teoretycznie wszystko zależy od organizatora,
praktycznie to jest kwestia niedogadanie się organizatora z menadżerem zespołu...
ale jak ktoś ma parcie na szkło to wszystko można ;)