PDA

Zobacz pełną wersję : Pytanie do forumowiczów z Piotrkowa i okolic

Majek
09-11-2011, 20:13
Słuchajcie, jak teraz wygląda wjazd do Piotrkowa od Radomia? Dalej most w Sulejowie w trakcie budowy? Bardzo się tam korkuje? Będę jechał w piątek po południu do Łodzi i się zastanawiam, czy utknąć przed Piotrkowem, czy na gierkówce za Tomaszowem, czy jakoś zupełnie opłotkami jechać. Będzie mi zależało na czasie, więc wolałbym unikać korków jak tylko się da... Jeżeli się da...

maciey75
10-11-2011, 10:34
http://gddkia.gov.pl/pl/20/mapa-planowania-podrozy - tu masz aktulany stan budowy drog, tylko zaplanuj sobie trase i zobacz co sie dzieje na odcinku, ktory Cie interesuje. Moze to cos pomoze.

Majek
10-11-2011, 11:51
Dzięki, ale te wszystkie planery są o kant tyłka rozbić. Raz - nie aktualne (jeżeli chodzi o warunki na trasie), a dwa - posługiwanie się nimi do siwizny może doprowadzić, o ile wcześniej wszystkich kłaków sobie nie wyrwę z głowy. Sto razy bardziej wolę zwykły atlas samochody lub moją nawigację w aucie. Niestety one nie wiedzą nic o sytuacji na drodze. ;-)

Serio nie ma tu nikogo z Piotrkowa? Albo kogoś, kto może jechał tamtędy przeciągu ostatnich kilku dni? Hmm...

maciey75
10-11-2011, 12:46
Tutaj mozesz tylko remonty sobie sprawdzic i ew. zaplanowac objazd, ja tak robie w sumie sie sprawdza. W remont = korek wiec objazd trzeba planowac ;)

Jakis czas temu dzieki temu opracowalem nowa droge do Poznania ;)

Majek
10-11-2011, 13:18
Objazd to mi nawigacja wyliczy jak się okaże, że mam przed sobą korek. Chodzi o to, żeby pojechać tak, żeby nie trzeba było nic objeżdżać jakimiś dziurami, tylko pojechać sobie od razu alternatywną trasą...