PDA

Zobacz pełną wersję : [ Glamour/Beauty ] Timeless

aboutalithium
09-11-2011, 19:55
//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.

Projekt reklamy dla perfum.
Co o tym myslicie?

Foto: Iwona Paczek
MUA: Déborah Granowski
Modelka: Manon

luki29
09-11-2011, 20:13
Zleciłbym,to w kolorze.

pilon
09-11-2011, 21:07
jak na reklamę konkretnego dobra, to zbyt nieczytelny ten zwitek w dłoni no i ciachnięte palce pod czubkami... zdjęcie artystycznie ok, ale jak na komercję, niedopracowane... gdyby nie butelka z podobnym pomponikiem obok, dałbym głowę, że modelka trzyma w ręce wronią główkę albo pończochę zrolowaną w kulkę...

aboutalithium
09-11-2011, 21:49
Tak, jest niekonwencjonalnie. To bylo moje podejscie do sprawy - chcialam zrobic cos innego niz to co widzi sie aktualnie :)
Ale wiem co masz na mysli pilon ;)

PS: Glowa wrony - hehe :)

mOSAd
10-11-2011, 02:25
Niestety widzę to podobnie jak pilon. Za to sam portret - pięknie - wyeksponowane oczyska, rozwiana grzywa, dobre cięcie góry. Miód.

ryszkut
12-11-2011, 02:17
coto MUA ?

mOSAd
12-11-2011, 02:44
coto MUA ?

To z francuskiego: JA!

No dobra, tak na serio to takie określenie dla makijażystki, przejęte z Zachodu (czy też Stanów), gdyż nasze rodzime wydaje się brzmieć zbyt pospolicie. Artystka makijażystka w pełnej krasie. Ale to głupio brzmi nieprawdaż? Tak jakby krzyknąć: ale artystka z tej makijażystki! W naszym kraju znikąd pojawiło się wiele twórczych zawodów, które w odróżnieniu od zawodów... istniejących od lat są... ehm... bardziej twórcze. Nie pytaj dlaczego.

aboutalithium
12-11-2011, 12:13

:smile:(...)

MUA: Make-Up Artist
Uzywam tych skrotow na wszystkich portalach, bez wzgledu na jezyk ;)

pilon
12-11-2011, 12:20
coto MUA ?

Ku oświacie i uduchowieniu ;) Jeśli już polskie JA, to francuskie JE albo MOI (wymawiane ŻE albo MUA) ;) Taki tylko mały wtręt, bowiem ktoś może zapamiętać, że zbieżność w pisowni i fonetyce jest całkowita ;) Swoją drogą widywałem już zamiast Ich bin niemieckiego Isz byn pisane dosłownie tak ja teraz tutaj ;)

aboutalithium
12-11-2011, 13:17
Oj Pilon :p No wlasnie, "Je" nie wymawia sie ŻE, tylko ŻY ;)

pilon
12-11-2011, 13:32
No pardon, tutaj masz rację, chociaż o ile pamiętam z lat dziecinnych to takie EUYI, dobrze mówię?