Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Jesień ... idzie cd
1. jest odrobina światełka
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2011/11/DSC_4094-2.jpg
źródło (https://lh5.googleusercontent.com/-W1jts3QEXJ4/TrhQ0HfYJjI/AAAAAAAACdg/ZG2qoZZQm44/s1024/DSC_4094.jpg)
ck_dezerter
08-11-2011, 10:13
Może bym troszkę podostrzył, ale poza tym jak dla mnie piękne! Lasek Wolski? Ja się nie mogę wybrać, permanentny brak czasu :cry:
pozdrowienia!
StachersDTR
08-11-2011, 10:20
Byłem ostatnio w lesie i takiego światełka mi zabrakło. O której godzinie robione?
tak - Lasek Wolski - polecam
godzina 8:40
co do ostrzenia - wyjątkowo bardzo mało ostrzyłem po zmniejszeniu - bardziej mi tu chodziło o tajemniczość niż o widoczność - ale to może błąd
Dla mnie wygląda ok, nie zawsze musi być żyleta
krokus66
08-11-2011, 11:02
Dla mnie wygląda ok, nie zawsze musi być żyleta
Też tak uważam.
ck_dezerter
08-11-2011, 11:05
Też tak uważam.
Z doostrzeniem się w sumie nie upieram, bo nie wiem, jakby to wyglądało po... Czasem ostrzenie zabija klimat zdjęcia,a w tym przypadku klimat jest super.
krokus66
08-11-2011, 11:09
Ponadto uważam, iż nie wszystko musi być robione na jedno kopyto, tzw. sztampa. To nie tylko męczy ale i nudzi. Cenię inne poszukiwania, własną kreatywność.
Bardzo przyjemny kadr i kolory.
No takiego światła to Ci zazdroszczę. Dobre. :-)
Oj ten lasek wolski to schodziłem solidnie z aparatem :) Bardzo fajne zakątki tam można znaleźć. Przejdź się w okolicę "Panieńskich Skał", to oprócz drzewek jeszcze fajne skałki znajdziesz :) Fota przyjemna, ale wiem, że z tego lasu można więcej wycisnąć. Jest naprawdę magiczny.
Oj ten lasek wolski to schodziłem solidnie z aparatem :) Bardzo fajne zakątki tam można znaleźć. Przejdź się w okolicę "Panieńskich Skał", to oprócz drzewek jeszcze fajne skałki znajdziesz :) Fota przyjemna, ale wiem, że z tego lasu można więcej wycisnąć. Jest naprawdę magiczny.
jak czas i pogoda pozwoli - to przyjdzie pora i na skałki
Ładnie delikatnie z klimatem.Pozdrawiam
Bardzo przyjemne zdjęcie.
dziękuje wszystkim za ciepłe słowa
sethcracow
09-11-2011, 12:24
szkoda tylko wg. mnie tej podłogi, trochę się zlewa w jedną całość. Ale jesienny klimat ładnie uchwycony
Bardzo bardzo fajne :) aż wczoraj się przeszedłem do lasku przez to zdjęcie :D
to miłe , że zdjęcie powoduje wyjście innych na spacer :-)
JaroPienza
09-11-2011, 20:44
sympatyczne światło i dobrze wykorzystane
evilseed
09-11-2011, 20:48
Bardzo dobre zdjęcie :)
Bardzo przyjemny kadr i kolory.
To ja się podpiszę :-)
jacekz40
10-11-2011, 13:32
Lubię takie :) Jest ładnie.