Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Downpatrick head II
:)
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img403.imageshack.us/i/dsc1826.jpg/)
:)
MadOnion
07-11-2011, 08:42
:o aż się obudziłem : ) jest pięknie
A ja pomarudzę od rana.......
.......czemu takie małe :)
.......czemu takie małe :)
regulaminowe;)
Pięknie warunki dopisały i zostały wykorzystane :)
regulaminowe;)
no wiem, ale chociaż mogłem się poczepiać trochę :)
Warunki super ale kompozycyjnie coś mi nie gra.
Warunki super ale kompozycyjnie coś mi nie gra.
Przy mniej fotogenicznej strukturze i układzie klifu czasami ciężko o świetną kompozycję ;)
Niemniej mi się bardzo podoba :D
krokus66
07-11-2011, 12:36
Bardzo ładne.
Pierwsza odsłona jest pod tym względem znacznie lepsza.
równie dobre, ale jedynka jest bardziej "szlachetna" klimatyczna, jest otoczona wodą co pobudza wyobrażnię odnośnie miejsca, dodaje magii :)
równie dobre, ale jedynka jest bardziej "szlachetna" klimatyczna, jest otoczona wodą co pobudza wyobrażnię odnośnie miejsca, dodaje magii :)
Też tak myślę :-)
Nikonozaur
07-11-2011, 19:53
Nic nowego, znów pięknie. ;)
krzysztofz24
08-11-2011, 13:25
W pierwszej odslonie bylo monumentalnie, tutaj jest, no nie wiem jak to napisac;-)...takie uszczesliwiajace foto;-). Chmurki na cieplutko, ladna zielen na dole, no i tecza. Nie mozna sie nie usmiechnac przy tej focie:-).
Kadrowo fajnie dol zamkniety.
Ładnie jest ,kolor i światło.Pozdrawiam
Mi się chyba to najbardziej podoba z dotychczas zaprezentowanych :).
Lubię piony, a z taką zawartością dobrodziejstw to łykam z największą przyjemnością ;).
Kolorki tutaj bardziej zgaszone i chyba ciut lepiej się prezentują, chociaż ja lubię landrynki ;).
Mi się chyba to najbardziej podoba z dotychczas zaprezentowanych :).
Lubię piony, a z taką zawartością dobrodziejstw to łykam z największą przyjemnością ;).
Kolorki tutaj bardziej zgaszone i chyba ciut lepiej się prezentują, chociaż ja lubię landrynki ;).
Ostry cos mowil o tym za mocnym zlotym i zieleni na trawach....to zgasilem to o czym mowil:D
Ostry cos mowil o tym za mocnym zlotym i zieleni na trawach....to zgasilem to o czym mowil:D
Michaś ma taki monitorek jak mój, tylko ździebko mniejszy ;).
Michaś ma taki monitorek jak mój, tylko ździebko mniejszy ;).
I tobie pasowala ta zlota wersja?
I tobie pasowala ta zlota wersja?
Ja tylko wspomniałem o monitorkach, a oko oku nierówne przeca ;).
maniak666
08-11-2011, 22:33
Pan Jan- jak zwykle- w samo sedno.:)
ostrytux
08-11-2011, 23:42
I jest lepiej :D
Ja tylko wspomniałem o monitorkach, a oko oku nierówne przeca ;).
To fakt, ale chyba nie oko, tylko upodobania ;) bo Paweł jednak mocno cukruje i takie foty lubi :D
acherontia
08-11-2011, 23:52
wow, jak dla mnie rewelacja.
...
To fakt, ale chyba nie oko, tylko upodobania ;) bo Paweł jednak mocno cukruje i takie foty lubi :D
Powiedział ten, co landryn nie lubi i nie robi ;):mrgreen:.