PDA

Zobacz pełną wersję : Marzenie Moniki o lustrzance

franiakluska
04-11-2011, 23:38
Cześć Moja koleżanka Asia jest wolontariuszką w Fundacji "Mam Marzenie". Na jednym ze spotkań poznała Monikę, której pasją jest fotografia. Dziewczynka marzy o lustrzance, ale jej rodziców nie stać na tak drogą rzecz. Dlatego piszę do Was, kochani Nikoniarze bo wiem że dla Was i dla mnie też fotografia jest częścią życia. Pomożemy rozwijać pasję tej dziewczynki i spowodować uśmiech na jej twarzy? Można wpłacać nawet po kilka złotych
(http://www.mammarzenie.org/marzyciel/8823,9,lustrzanka)

hellix
05-11-2011, 22:48
No chłopaki, robimy jakąś zrzutkę na puszkę i kita dla dziewuchy? Jest nas niby 50 000 osób. niech co 10 da po 1 zł - no chyba niemożna pozwolić, aby dostała canona? ;) Ogłaszamy plan d5100 dla Moniki?

Iwek_22
05-11-2011, 23:11
Cześć Moja koleżanka Asia jest wolontariuszką w Fundacji "Mam Marzenie". Na jednym ze spotkań poznała Monikę, której pasją jest fotografia. Dziewczynka marzy o lustrzance, ale jej rodziców nie stać na tak drogą rzecz. Dlatego piszę do Was, kochani Nikoniarze bo wiem że dla Was i dla mnie też fotografia jest częścią życia. Pomożemy rozwijać pasję tej dziewczynki i spowodować uśmiech na jej twarzy? Można wpłacać nawet po kilka złotych
Więcej informacji na:
http://www.mammarzenie.org/marzyciel/8823,9,lustrzanka
Chyba Administracja musi wypowiedzieć się na ten temat..., szczytny cel, ale inicjatorka ilością postów niezbyt przekonuje (np. mnie)
Jeśli Admini to zaakceptują to na mnie można w tym temacie liczyć :-)

badman
06-11-2011, 00:44
Świetny pomysł, jesli będzie oficjalna zbiórka z chęcią się przyłączę.

piterdm
06-11-2011, 10:20
Świetny pomysł, jesli będzie oficjalna zbiórka z chęcią się przyłączę.
Ja też.

admin
06-11-2011, 11:48
Kochani. Bardzo proszę. Prowadzimy te akcje od kilku lat. Jedną właśnie zakończyliśmy sukcesem. Niestety nie możemy pozwolić sobie na "wolne" i luźne podejście do tematu. Doradzam autorce skontaktowanie się z osobami które zakończyły obecną akcję. Przemo, Boss i inne osoby mają w tym względzie ogromne doświadczenie. Zróbmy to tak jak trzeba i jestem pewien że wszystko wyjdzie fantastycznie bo sam na własnej skórze odczuwam jak wspaniali ludzie są na tym forum.

Tymczasem zamykam wątek.